keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Rasvaprosentti

Olen kiinnostunut kehonkoostumusmittauksista, olisi mahtavaa päästä sellaiseen ja saada vähän enemmän tietoa kuin mitä vaaka ja mittanauha tarjoavat. :)


Tuo ylläoleva kuva on iskenyt silmiin monessa blogissa. Uskoisin näin kuvan perusteella oman rasvaprosenttini olevan 30-35%. Tavoitteekseni arvioisin kuvan perusteella noin 22%, eli vielä on matkaa. :) Kun tätä postausta aloin väkertämään, löysin netin ihmeellisestä maailmasta rasvaprosenttilaskurin. En tietenkään usko että tuolla mitään täysin paikkaansa pitäviä tuloksia saa, mutta täytyihän sitä kokeilla! Sivustolla on vaihtoehdot arvioidulle rasvaprosentille ja tarkalle rasvaprosentille, joista jälkimmäistä lähdin kokeilemaan. Laskuri pyytää siis sukupuolen, painon, pituuden, vyötärönympäryksen, kaulanympäryksen (????) ja naisilta lonkanympäryksen. 


Ja tälläinen tulos sieltä tupsahti! Olen kyllä oikein tyytyväinen, varsinkin kun tuo on paljon lähempänä sitä arvioimaani 30 kuin 35%. :) Ajattelin kokeilla laskuria muutaman pudotetun kilon jälkeen uudelleen ja katsoa mitä se sitten näyttää. Onko kellään tietoa, kuinka 'oikeisiin' kehonkoostumusmittauksiin pääsee ja mitä niistä mahtaa joutua pulittamaan?
- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥