torstai 23. tammikuuta 2014

Day 17 & epätoivo

Epätoivo iskee... Se nyt vielä menetteli, ettei viime punnituksessa ollut tapahtunut oikeastaan mitään, mutta tuntuu ettei minkäänmoista edistystä ole tapahtunut tälläkään viikolla! Pienoisen paniikin seurauksena olen myös hairahtanut käymään vaa'alla pari kertaa viikon aikana, eikä se ainakaan ole oloani helpottanut, melkeinpä päinvastoin. Ja oikeastaan se painomäärä ei niin kamalasti haittaa, mutta mittanauhallakaan ei ole ollut mitään positiivista kerrottavaa. Olen kyllä toteuttanut hairahdukset iltaisin, normaalisti käyn vaa'alla heti aamusta. Siis mitä! Olen ollut pian kolme viikkoa ilman herkkuja ja se on valehtelematta pisin aika varmaan 15 vuoteen ja tässä sitten kiitos! Sekä olen tarkkaillut syömistä enkä ole mikään päivä syönyt älyttömiö kalorimääriä ja olen kuuliaisesti tehnyt joka päivän kalenteriliikunnat. Höh. :( Onneksi tuohon 'oikeaan' punnituspäivään on vielä vähän aikaa. Huomenna menen uimaan niin tulee tällekin viikolle vähän muutakin liikuntaa kuin nuo jumpat!


Mutta jotakin positiivista, sain sen kameran eilen mistä kerkesin jo mainitsemaankin. :) Ylläoleva kuva eilen ilmestyneestä Cosmosta ja harjoituskappale kameran käyttämisestä. :D
- ♥

7 kommenttia:

  1. ei kannata vajota epätoivoon vaikkei mitään näytä tapahtuvan :) oot aikalailla samassa tilanteessa kun minä olin vuosi sitten näihin aikoihin aloittaessani laihdutuksen. Oon kans kauhee herkkuperse ollu aina ja mulle oli tositosi vaikeeta jättää herkkuja pois. Ensimmäinen kuukaus oli kaikista turhauttavin kun tuntu ettei mitään tapahdu ja jos tapahtuu niin ne oli vaan nesteitä tai jotain, peilistä en suurta eroa huomannu. Jaksoin kuitenkin sinnikkäästi koko kevään ja kymmenen kiloa lähti, kesäks oli unelmakroppa!! Tosin en osannut pitää siitä kiinni ja taas tässä laihdutetaan.. :) monen monta kertaa katoin peiliin, puristelin läskejäni ja ajattelin ettei melkeen mitään oo tapahtunu vaikka kovasti yritin, mutta kannattaa ajatella että pakkohan on tapahtua jos jatkaa tarpeeksi kauan, se on vaan fakta. Ja niin siinä loppujenlopuks kävikin että pääsin tavoitteeseeni vaikken olis ikinä uskonu näyttäväni siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos miljoonasti tosta kommentista, mieli parani hurjasti ja motivaatio lähti taas nousuun! :) Ihan oikeassa olet että pakkohan jotain on tapahtua, välillä vaan turhautuminen pääsee valloilleen, malttamaton kun olen. :D Ja tsemppiä nykyiseen projektiin sinnekin!

      Poista
  2. Tähän postaukseen oli niin helppo samaistua! Mut hei, Marian kommentista motivaation löytäneenä, kyllä ne tulokset alkavat ennen pitkää näkyä meistä kummankin vaa'alla! :)
    Hirmuisesti tsemppiä sulle! ♥

    Löysin tän sun blogin tässä just äsken ja aaa, oon aivan koukutettu! Liityin lukijaksi, jee.
    Jos joskus kaipailet muiden blogeja vaikka vertaistueksi, niin tässä on omani. :) pullavasta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) Mahtava juttu, superisot tsempit myös sinne ja ehdottomasti täytyy alkaa sunkin blogia seuraan :)

      Poista
  3. Hei! Olen vasta uusi lukija ja silmäilin äkkiseltään kaikki sinun postaukset läpi. Et oli ilmeisestikkään mitenkään reilusti ylipainoinen joten paino tippuu tietenkin hitaammin, joten älä lannistu. Sitten toinen juttu on tuo ruoka puoli, kerroit että olet nirso (kuten minäkin ennen), mutta erilaisiin ruokiin voi totutella itsensä. Esim osta parsakaali (pakaste on tähän kätevin vaikka tuore onkin parempaa) ja ala joka/joka toinen päivä syömään yhden parsakaali ruusukkeen. Ajan myötä totut makuun ja lopulta saatat jopa alkaa pitämään siitä todella paljon. Kannattaa myös tarkistella noita kalorimääriä mitä syöt esim mukillinen kahvia+rasvatonmaito+sokeri on melkein tuplasti mitä olet merkinnyt ruokapäiväkirjaan. Tuollaisethan on pieniä juttuja, mutta pitkällä ajalla nekin vaikuttaa. Toisaalta jos olet käyttänyt vaakaa, niin tottakai kannattaa mielummin luottaa siihen kuin viitteellisiin arvoihin. Mikäli olet opiskelija tai et muuten vain rahassa kieri, niin hyviä halpoja laihduttajalle sopivia vähärasvaisia proteiinin lähteitä on erilaiset kuivatut pavut, linssit ja soijarouhe. Hyviä rasvoja pähkinoitä halvemmalla hinnalla taas saat siemenistä esim auringonkukan/kurpitsan siemen. Herkkuhimoon (joka ei ole hävinnyt neljän normaalipaino vouden aikana) kannattaa etsiä vaihtoehtoherkkuja. Itse en äkkiseltään keksi yhtään herkkua, jolle ei olisi mitään vaihtoehto terveellistä herkkua.

    Alku aina hankalaa, mutta onnistut varmasti! Todella paljon tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja vinkeistä! Täytyy olla tarkempi noiden ruokapäiväkirjamerkintöjen kanssa, olin tosiaan unohtanut laskea sen sokerin siihen mukaan. :D

      Poista

Kiitos kommentista! ♥