keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Day 9

Eilen ei mitään mainitsemisen arvoista tapahtunut, niin en viittinyt alkaa turhaa hölötteleen. :D Tein koulun jälkeen BC:n vatsalihasjumpat mutta illalla otin rennosti ja vaan makasin sohvalla. Tänään kyllä uskaltauduin tuonne pakkaseen pikalenkille, onneksi. :)

Tein myös oikein motivointipäätöksen! Tilasin H&M:ltä farkut pari-kolme viikkoa sitten, mutta eilen kun hain paketin postista päätin palauttaa ne ja odotella pari viikkoa (ja parin kilon pudotusta) ja tilata kokoa pienemmät. :) Eli vähän niinkuin motivaatiofarkut ja painonpudotuspalkintofarkut! :)



Meille kerrottiin koulussa tulevista näytöistä ja heti iski kamala paniikki. Olen ihan hirveä stressaaja, aloin jo järkeilemään kuinkakohan menee viimeisen vuoden yritystoiminnan näyttö.. :D Opiskelen siis ensimmäistä vuotta parturi-kampaajaksi. Muutenkin kaikki normiarjesta poikkeava tuntuu olevan aina kamala mullistus, oikein pelottaa että kuinka tämä urheilu- ja diettimeininki rullaa, kun alkaa työssäoppiminen sunmuuta. Tällähetkellä sinänsä on onnekas tilanne kun ei ole töitä koulun ohella, eli päivisin on tosi hyvin aikaa noille jumppatouhuille ja ruokien järkeilemiselle. :) Tiedän ettei kiire tai se, että on paljon kaikkea hommaa ole mikään oikea syy alkaa luistamaan liikkumisesta tai syömisestä mutta on se silti kivempi että niihin on kunnolla aikaa.

Huomasin myös jonkun halppisketjun mainoksessa digitaalisen henkilövaa'an 14,95€, semmoinen houkuttelisi! Meillä on tosiaan käytössä sellainen aataminaikainen viisarivaaka, päivitys voisi olla paikallaan...


Ja hei, tännehän on ilmestynyt lukijoita! Mahtavaa, tervetuloa kaikille! :)
- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥