perjantai 7. maaliskuuta 2014

Punnituspäivä (+ KUVA)

Ihanaa perjantaita kaikille
Heräsin puoli kymmeneltä ja aloin herkuttelemaan aamukahvilla (lupaan ja vannon että kesälomalla opettelen juomaan kahvini ilman sokeria) kunnes siinä sitten hoksasin että tänäänhän on punnituspäivä! Kadonneiden menkkojen takia olin unohtanut moisen ihan kokonaan. En tiedä olisiko luvut olleet samat jos ne olisivat tulleet niinkuin pitää mutta jossittelut sikseen ja asiaan. 

Eli nuo siniset numerot kertovat sen, kuinka paljon senttejä on lähtenyt (tai tullut lisää) verrattuna ensimmäiseen mittaukseen, mikä siitä kropanosasta on tehty. Tosiaan kun en silloin tammikuun alussa ymmärtänyt mitata kaikkea mahdollista niin lista on pidentynyt tässä pikkuhiljaa.

 Perjantai 7.3. 
64,2 kg  -1,3 kg
Vatsa 89,0 cm  -3,5 cm
Oikea reisi 57,0 cm  -1,5 cm
Vasen reisi 56,5 cm  -2,0 cm
Peppu 96,5 cm  -1,0 cm
Oikea hauis 26,0 cm  -2,5 cm
Vasen hauis 26,0 cm  -2,0 cm
Vyötärö (pari cm navan yläpuolelta) 79,0 cm  +2,5 cm
Vyötärö (kapein kohta) 72,5 cm  -0,5 cm
+ Oikea pohje 36,5 cm
+ Vasen pohje 35,5 cm

Itse olen ihan suht tyytyväinen. :) Vatsa ja vyötärönseutu navan yläpuolelta vähän harmittaa, siitä kun on yleensä lähtenyt isojakin lukuja helposti. Tosi tyytyväinen olen reisien pienentymiseen vaikka vauhti on ihan olematon... Isoin yllättäjä on ehdottomasti nuo käsivarret, aloin oikein miettiin mittasinko niitä ollenkaan samasta kohtaa kuin aiemmin, mielestäni kyllä. Kieltämättä nyt kun katson noita lukemia ja ajattelen niitä tavoitteita joita olen kesäksi asettanut, tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä päästä niihin lukuihin. Mutta edistystä on pienikin edistyminen, eikö?

No mutta sitten ne kuvat. Olen siis tasaisin väliajoin napsinut otoksia eri ruumiinosista ihan omaa tarkkailua varten, mutta tänään mulle tuli sellainen olo että taidan jakaa tämän salaisen kansion sisällön teidän kanssanne. Tai oikeastaan jaan vaan vatsanseurantakuvan, sillä muut on enemmän tai vähemmän epämääräisiä otoksia eikä niistä varmaankaan saisi mitään selvää.
Pahoittelen kuvissa näkyvää paljasta pintaa, halukkaat voivat tässä vaiheessa varjella silmiään ja mieltään ja siirtyä toiselle saitille. :D

klikkaamalla kuvaa saa isommaksi

Ensimmäinen kuva on siis tammikuun seitsemänneltä päivältä ja viimeinen tänään, kaksi kuukautta sen jälkeen. Kolme ekaa kuvaa on otettu peilin kautta ja viimeiset neljä itselaukaisimella, eli kuvakulma vähän vaihtuu. Kyllähän siinä taitaa vähän pötsin kutistumista olla havaittavissa. :) Noista kuvista huomaa myös hyvin tuon ongelma-alueen eli pömpöttävän alavatsan. 
Koitan saada kerättyä jaloista ja käsistäkin joitain käyttökelpoisia vertailukuvia tässä ajan saatossa jos tulevaisuudessa saisi niistäkin kerättyä jonkinmoisen yhteenvedon... Mutta nyt siirryn aamupalalle ja aloitteleen päivän treeniä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥