torstai 20. maaliskuuta 2014

Kevätsisustamista

Taisin innostua siitä päivän jumppien miksaamisesta oikein kunnolla, sillä tällä viikolla olen joka päivä vähän soveltanut treenejä. Ehkä ensviikolla koitetaan taas pysyä tiukasti kalenterissa. :) Tänään pääsin myös maistelemaan sitä uutta suklaanmakuista Diet-Prota ja rakastuin Se mansikka mitä olen aiemmin käyttänyt (tosin harvakseltaan) on ollut ihan mukiinmenevää myös, mutta kyllä suklaa vie voiton ihan 6-0. Aloitin myös niiden Rippedeiden käytön, nyt jännityksellä odotellaan ja katsotaan onko niistä apua! :)

Sitten ihan toisiin aiheisiin. Vaikka alunperin mun ajatuksena oli laittaa pystyyn lifestyle-blogi, kaikki jutut on ollut tosi liikunta-/laihdutuspainotteisia. Tänään kotiutin Citymarketin alemyynnistä tosi kiva laatikon jonka ajattelin täällä esitellä, jos vaikka alkaisi vähän enemmänkin sitä lifestyle-osiota tulevaisuudessa näkymään. :D




Meidän telkkaritaso on ollut ihan orvon näkönen kun viimeviikolla kiikutin melkein kaikki kynttiläkipot talvisäilöön. Tällainen tähtiboksi on onneksi aika 'vuodenajaton', eli menee hyvänä sisustuselementtinä näin keväälläkin. :)

2 kommenttia:

  1. Hei ihan pakko kysyy et oliko minkä hintanen boksi? Ja kokonen? Mulla on meinaan raastava tarve kestävälle ja lysähtämättömälle laatikolle kun on kaiken maailman painavaa kirjaa, paperia ym mitkä pitäs saada piiloon taltioitua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoushinta oli 10€ ja ainakin meidän Sittaris tarjous oli voimas 23. päivään asti. :) Laatikko on 14cm x 26 cm (mitattu ulkoreunoista) ja korkeutta löytyy 9cm. Jotain pienempiä / taiteltuja papereita tonne ainakin mahtuu ja itse tykkään kovastikin tosta, kannattaa ainakin käydä kaupas vilkasemas! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥