keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Alkuviikko

Mun lupaus olla tällä viikolla oikein ahkera bloggaaja ei oikein tainnut ottaa tuulta alleen, kun tänään vasta viikon ekaa postausta kirjoittelen... :D Mutta siirrytäänkin heti asiaan (sitä on tulossa aika paljon) ja alkuviikon kuulumisiin.
Maanantain treenit on tässä kuussa kokonaan Bikini Blast -sarjaa, ja täytyy myöntää että taisin alkuun olleet kaksi jalkatreeniä tehdä vähän liian fiiliksissä, sillä viimeiset kolme jumppaa menin läpi ihan voimattomasti melkeinpä ryömimällä. :D Muutenkin ne vähän tökki eikä olleet ihan sellaisia mitkä lukisin omiksi lemppareikseni. Kumminkin kaikki tuli tehtyä ja hyvä niin!
Eilen sen sijaan annoin itselleni vapautuksen treenaamisesta, sillä kalenteriin ilmestyi ohjelmaa vähän turhankin paljon. Myös toinen niistä mainitsemistani paketeista tupsahti kotiovelle ja sen sisältöön piti tietysti päästä tutustumaan - sieltä tuli siis iPad! Olen tosi kauan miettinyt sellaisen hommaamista, meillä kun on vain yksi tietokone ja yleensä molemmat (tietysti) haluaa datailla yhtäaikaa. :D Nyt iPad 2 oli Gigantin verkkokaupassa ihan hyvässä tarjouksessa joten pieni perheenlisäys oli paikallaan. Ei ainakaan ole enää sitä ongelmaa ettei pääse postailemaan silloin kun tahtoo jos on kone varattuna.
Tänään lähdin koulusta jo 11:30, kävin Expertillä hakemassa suojakalvon iPadiin ja tulinkin kotiin. Aamupäivällä ei oikein huvittanut tehdä treeniä tänäänkään - varmaan jäi eilinen laiskotteluvaihde päälle - mutta otin itseäni niskasta kiinni ja hyvä niin: tuli tehtyä varmaan vuoden paras treeni! Ainakin taukojen pitämisen suhteen, yleensä joudun vähän hengähtämään vähintään pari kertaa per video, mutta tänään meni kaikki putkeen ilman ainuttakaan ylimääräistä taukoa. Muutenkin tuntui jotenkin tosi voimalliselta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Ja naama punoitti taas oikein kirkkaasti treenin jälkeen. :D


Sitten voidaan siirtyä vähän henkilökohtaisempaan aiheeseen, kyseessä nämä kuuluisat naistenpäivät. Eli viimekuussa paisuin ennen menkkoja kuin pullataikina, keräsin nesteitä mukavasti suunnilleen puolitoista kiloa ja vatsanseudulle senttejä pari-kolme. Tällä kertaa painoa on tullut 300 grammaa (aamupaino oli viikonloppuna 64,0 kg ja tänään koulun jälkeen siis 64,3 kg) eli ei oikeastaan yhtään. Samoin vatsa on pysynyt aikalailla samoissa luvuissa, pari viikkoa siis oli 88,0 cm ja tänään 89. Eilen tuli myös syötyä vaaleaa leipää joka varmaan vähän turvottaa. Ja kaikkein kinkkisintä tässä on se, että menkat on jo kolme päivää myöhässä! Pelkästään niiden myöhästyminen on kumma juttu, sillä sellaista ei ole tapahtunut aikoihin ja muutenkin niiden alkaminen on ollut tosi täsmällistä. Ja tarkoitan toisaan ettei ne ole olleet myöhässä yli vuoteen ja melkein tunnin tarkkuudella osaa sanoa milloin ne alkaa. Muutenkin ruokailu, liikunta ynnämuut on ollut aikalailla samanlaista joka päivä eikä mitään suurempaa muutosta ole tapahtunut.
Löytyykö keltään selitystä/syytä/jotain ideaa, minkä takia kuukautiset on alkaneet laiskotteleen eikä saapumaan ajoissa? Tai sille, miksei maha nyt yhtäkkiä olekaan kuin rantapallo? Ei silti, siitä en valita yhtään! :D Entä onko siellä ketään kohtalontoveria moiselle?


Ja hei, sitten vielä yksi juttu! Soneran asiakasetuna saa Spotify Premiumin veloituksetta käyttöön puoleksi vuodeksi, joten tästä innostuneena mäkin latasin Spotifyn. Nyt tarvisinkin teidän apua hyvän treenimusiikin löytämiseksi. :) Jonkun verran selailin sitä itsekin mutta jos tiedät jonkun mahtavan treenibiisin, vinkkaa ihmeessä!

4 kommenttia:

  1. mulla toi spotify on ollut jo vuosia ja sinne kerääntynyt jos jonkinmoista! Vinkkinä, spotify on tehnyt omia listoja jokaiseen mielentilaan eli myös hyvä treenibiisi-lista sieltä löytyy! Ei tarvitse kuin klikata sitä "follow" nappia, niin lista on sun käytössä :) myös NRJ:llä on esim. oma lista, joka päivittyy tietyn väliajoin, eli uusimmat ja kuumimmat biisit soi aina omissa kuulokkeissa.

    Ja jos nyt pitää pistää joku suosikki, nii tällä hetkellä ehkä tää:

    http://www.youtube.com/watch?v=HaubZpFhW9o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia vinkeistä, täytyykin kuunnella toi biisi heti :) !

      Poista
  2. Minä puolestaan kommentoisin niistä naistenvaivoista. Onko sulla kalorit vajeella tai miten paljon nykyinen ruokailu/liikkuminen eroaa aikaisemmasta? Pahoittelen, etten ole kerennyt (vielä) perehtyä blogiisi tarkemmin :) Mutta tuli tosiaan mieleen, jos liikunta/ruokavalio eroaa entisestä, voi se mitä todennäkisemmin vaikuttaa hormoonitoimintaan ja siitä menkkoihin. Tässä minun oletukseni, mutta ihmisen keho on niin kummallinen ja pienikin juttu voi vaikuttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ainakin aika samoissa lukemissa pysyneet kalorit ja ihan suht tukevissa lukemissa eli ei mitään suurempaa vajetta ole tainnut ollut missään kohtaa. Liikunnan määrä ja laatukin pysynyt suunnilleen samana viikosta toiseen... :o Se on kyllä ihan totta että ihmiskroppa on niin eriskummallinen laitos ettei sitä aina meinaa ymmärtää :D Ehkäpä on sitten vaan jäänyt itseltä jotain 'normaalista poikkeavaa' huomaamatta :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥