keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Laiskotus

Heipsan! Viimeviikon liikunnat meni tosi hyvin, mutta nyt tuntuu että laiskuus on taas pääsemässä valloilleen... vaikka kyllä tälläkin viikolla olen joka päivä jumpat tehnyt. Jotenkin vaan on mennyt tosi nihkeästi ja jos ihan totta puhutaan, ei oikein ole tehnyt mitä treenata. Tähän negatiiviseen treenifiilikseen löytyy syypää niinkin läheltä (taas kerran) kuin omasta pääkopasta. :D Eli, pikaisena kertauksena, kesäkuun alkuunhan suunnittelin sitä The Suurta Mittausta, jota varten olisi parin viikon päästä tulossa väliaikakatsaus. Laskeskelin suunnilleen viikko takaperin vähän sitä, mitä lukuja pitäisi vaa'asta ja mittanauhasta löytyä 1.4., jotta olisin aikataulussa ja tavoitemitoissa siihen kesäkuun alkuun mennessä. Ja nyt jotenkin on tullut sellainen päähänpinttymä, etten niihin väliaikalukuihin ihan pääse. Toisaalta moinen ajatus antaa välillä lisäpuhtiakin yrittää vielä enemmän, mutta nyt pari päivää sen vaikutus on ollut ihan päinvastainen. No, onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu ja aika tsempata!! :)

Vähän lisäenergiaa havittelen myös Fitnesstukun tilauksesta, joka eilen oli Postiin saapunut. Tehtiin siis poikkiksen kanssa yhteistilaus, oikeestaan hän sieltä oli alun alkaen itselleen tavaraa tilaamassa, mutta mun silmiin osui niin hyvä tarjous, että oli pakko ottaa se samaan kyytiin.



Siellä on/oli siis kampanjassa Athletic Diet Pack, joka on "optimaalinen dieettipaketti sinulle, joka haluat polttaa rasvaa ja kiinteyttää kroppaa". Paketti sisältää yhden kilon pussin Diet-Pro -proteiinijauhetta sekä 40 kapselia Ripped Pro -rasvanpolttajia. Ajatuksissa on siis jo pidemmän aikaa ollut ostaa tuota Diet-Prota, jonka hinta on 18 euroa. Nyt nuo sai yhteishintaan 20 €, joten ihan mielelläni testaan noita rasvanpolttajia ikäänkuin kahden euron hinnalla. Toisaalta 'rasvanpolttajista' mulle ainakin tulee sellainen mielikuva, että ne on tarkoitettu jo valmiiksi oikein timmeille ihmisille, jotka haluaa vain viimeiset rasvagrammat karsitaa kehostaan, eikä suinkaan meille keillä sitä ylimääräistä rasvaa on grammojen sijaan muutama kilo. Toisaalta tässähän on kyse diettipaketista, eli käsitykseni niistä saattaa (ja luultavasti onkin) aivan väärä. :D
Fitnesstukun sivuilla Ripped Prosta kerrotaan näin: "Rasvanpolttaja piristävillä, termogeenisilla ainesosilla sekä B-vitamiinilla ja kromilla. Kombo, jolla pääset tavoittelemaan tiukempaa kuntoa!" Annossuositus on 1-2 kapselia päivässä.
Ja jos jotain vielä tuo Diet-Pro kiinnostaa, nappasin palasen tekstiä siitäkin: "Diet-Pro on hyvänmakuinen, sisältää vähän kaloreita ja on täyttävä jauhe. Voidaan käyttää laihduttamiseen tai terveelliseen painonhallintaan, sekä aktiivisesti treenaaville että heille, jotka eivät treenaa." Diet-Pron annossuositus on 1-2 juomaa päivässä, aterioiden välissä.
Huomenna pääsee sitten aloittamaan tuon Rippedin testauksen, ajattelin ainakin aloittaa sillä yhdellä kapselilla per päivä. Jos tuote vaikuttaa hyvältä ja toimivalta, varmaan tulee tilattua toinen purkki vielä ennen kesää. ;)
Ja koska a.) meidän tilauksesta puuttui tavaraa kolmen euron edestä, että saisi ilmaiset toimituskulut, ja b.) olen banaanilettujen ylin ystävä, lisäsin meidän tilaukseen vielä Chocolate Syrupin, eli täysin sokerittoman ja kalorittoman suklaakastikkeen. Olen kuullut että se on oikeasti tosi hyvää, joten pitihän sitä päästä itsekin maistelemaan. Seuraavia iltapalalettuja odotellessa!

6 kommenttia:

  1. hauska sattuma: syön just raejuustojätskiä tuolla suklaakastikkeella. oon syönyt tätä jo varmaan kymmeniä pulloja, mut yhä vaan joka kerta mietin että MITEN tää voi maistua näin hyvältä... Ei nyt ehkä ihan aidolta, mutta kuitenkin siltä, että se ei voi olla kaloritonta. :D sokeritonta ehkä mutta ettäkö ei mitään... tosin en oo mitään tavallista suklaakastiketta tms syönyt kuukausiin, mutta silti. kerro sit, mitä tykkäsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas hyvä ajoitus :D Tein pienen koemaistelun ja jotenkin käsittämätöntä ettei sen makuisessa kastikkeessa muka oli yhtään sokeria, kaloria tai muuta! Ihan siis älyttömän hyvää ollakseen kaloritonta kastiketta! :)

      Poista
  2. Itse käytin viime kesänä rasvanpolttajaa, en tosin tuota rippediä vaan CLA:ta. Sain kyllä ihan hyviä tuloksia, tosin ruokavalionikin oli kevyt mutta en juurikaan harrastanut liikuntaa. Silti oli aika timmi olo! Tsemppiä treeni-innostuksen metsästykseen, näitä tulee välillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi! Toivottavasti tolla Rippedillä olis samanlaisia vaikutuksia :) Ja kiitos tsemppailuista!

      Poista
  3. Mielenkiinnolla jään odottamaan postaustasi noiden pillereiden tehosta, onhan sellainen postaus tulossa? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥