lauantai 1. maaliskuuta 2014

Aurinko!

Täällä paistaa aurinko! Oli niiin mahtavaa herätä kun koko asunto oikein kylpi valossa ja lämpömittari näytti +10°C (vaikka ei pihalla niin lämpimältä tuntunut kun jumpan jälkeen lähdin lenkille). Auringosta innostuneena aloin heti parin kahvikupposen jälkeen tekeen treeniä, maaliskuun ensimmäistä! Ja oli kyllä niin huippu jumppakin että tästä on hyvä lähteä viemään maaliskuuta eteenpäin. :) Uusi kuukausikalenteri miellytti silmää kovasti, kaikki lauantaitreenit on pelkästään VS-sarjaa, mun lempparia! 8) Toisaalta tulossa taitaa olla aika rankkakin kuukausi, melkein joka päivälle on luvassa kuusi tai vähintään viisi treeniä. Mutta en valita, ainakin luulisi alkaa tuloksia tulemaan. ;) Uiminen ja salilla käynti myös vähän jäi helmikuussa, nekin olisi tarkoitus saada takaisin kuvioihin.


Äää en saa lopetettua tätä hehkuttamista, ihana kevätfiilis! Tuntuu että uuden kuukauden myötä on taas vauhti päällä vaikka helmikuu menikin vähän niin ja näin. Tässä on onneksi vielä kolmetoista viikkoa ja 91 päivää tehokasta treeniaikaa ennen kesäkuuta. Tietysti se työssäoppiminenkin jo kolkuttelee ovella ja ennen sitä pitäisi saada pidettyä kunnon vauhti päällä.
Ainiin, meinasin ihan unohtaa: tänään pääsi tositoimiin ne Niken treenihousut ja tykkäsin kyllä kovastikkin. Ne on tosi kivat päällä ja hyvin pysyy menossa mukana. :D Ne on ehkä aavistuksen enemmän trikoomaista kangasta mitä odotin/oletin mutta ei millään huonolla tavalla. Jos joku siis kaipailee uusia treenipöksyjä niin kannattaa vilkaista täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥