perjantai 28. helmikuuta 2014

day 52

Ihanaa perjantaipäivää kaikille! :) Tänään on ollut ihan mahtava fiilis heti aamusta alkaen ja paremmaksi vaan on muuttunut iltaa kohti mentäessä. Lähdin jo yhdentoista aikoihin reippailemaan melkein tunnin lenkille, kyllä aamulenkit on vaan parasta! Haha joku voi siellä ruudun toisella puolella miettiä että mikä aamulenkki se muka enää yhdentoista aikaan on mutta tänään tuli herättyäkin vasta kymmenen jälkeen... :D No kumminkin, lenkin jälkeen kotona odotti pari ihanaa postimiehen kiikuttamaa yllätystä.


Toisesta paketista paljastui tämä, eli Victoria's Secretin kosteusvoide. Olen niin kateellisena katsonut muiden kuvia joissa näitä vilahtelee tuon tuosta, kunnes vihdoin alkuviikosta löysin (parikin) nettikauppaa, joissa myytiin VS:sää ja vielä suht edullisesti. Tämä strawberries & champagne oli pakko klikata ostoskoriin eikä varmaankaan tule jäämään ainokaiseksi tässä kevään mittaan.. ;)

Toisen paketin sisältöä en jaksanut vielä kuvata mutta sieltä ne Niken treenihousut tuli! Ja tälläkertaa ihan oikeat versiot. :) Ne vaikuttaa tosi hyviltä ja ainakin näin ensituntumalta olen oikein tyytyväinen. Jos jaksaisi illalla vaikka jumppailla pitkästä aikaa nyt kun on uudet pöksytkin. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥