sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Painopäivitystä

Olin niin tuimana kun sieltä aamulenkiltä tulin että oli pakko julkaista se päivitys heti, ja nyt niin tohkeissani tästä että pakko laittaa toinen postaus tulille samantien. :D
Kerkesinkin jo mainostaan täällä sitä mahtavaa fiilistä kun oli pikkuisen senttejä karissut sieltä sun täältä, ja nyt hehkuttaisin asiaa vähän lisää. :)
Tein lauantaina oikein kokonaisvaltaisen kroppamittauksen, yleensä kun vain mittaan vatsan isoimmasta kohtaa, toisen (vasemman) reiden ja punnitsen kilot. Mittauksen jälkeen olin tyytyväinen, mutta en niin tyytyväinen kuin nyt kun laskin kuukauden aikana kadotetut sentit!

 Lauantai 8.2. 
65,5 kg  -0 kg
Vatsa 88,7 cm  -3,8 cm
Oikea reisi 57,5 cm  -1,0 cm
Vasen reisi 57,0 cm  -1,5 cm
Peppu 97,5 cm  -0 cm
Oikea hauis 27,0 cm  -1,5 cm
Vasen hauis 27,0 cm  -1,0 cm
Vyötärö (pari cm navan yläpuolelta) 76,5 cm
Vyötärö (kaikkein kapein kohta) 73,0 cm

Siis vooou! Ne ketkä on noita valituspostauksia lukenut ovat varmaan huomanneet että käpristelin hyvän aikaa siinä ajatuksessa ettei mitään ole tapahtunut, korkeintaan vaan lisäpaisumista. Mutta nyt kun turvotuksesta on taas päästy yli näyttää nuo lukemat ainakin omaan silmään aivan loistavilta! :) Lisäksi mittasin vatsaa vähän eri kohdista, pääsee niitäkin lukuja tulevaisuudessa vertailemaan. 

Tässä onkin nyt todiste itselleni (ja muille) että sitkeys palkitaan ja jotain kyllä tapahtuu vaikkei siltä aina tuntuisikaan, sekä siitä ettei pari herkku-/laiskottelupäivää ole maailmanloppu. Tuostakin kuukaudesta kun tosiaan makasin melkein viisi päivää tekemättä mitään ja sinä aikana tuli maisteltua vähän pizzaa ja vähän enemmän suklaata. ;) Nyt on olotila ihan huipussaan ja ensviikon treenejä odotetaan oikein vesi kielellä! 

Jos kiinnostaa nähdä kuukauden mittauksia vähän tarkemmin, klikkailkaa itsenne tuonne Edistyminen-välilehdelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥