keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Takaisin ruotuun

Noin vain hurahti puoliviikkoa suurimmaksi osaksi valittaen joko syömisistä, pohkeesta tai liikkumattomuudesta eikä postauksiakaan ihan joka päivä tullut. Nyt vietetään neljättä ja viimeistä saikkupäivää ja pohje on much better. :) Kävely onnistuu melkein normaalisti eikä se ole yhtään kipeä ja turvotuskin melkein kokonaan laskenut. Aionkin rohkeasti aloittaa treenit tänään, sillä oikein ahdistaa tämä monen päivän tekemättömyys. Tuntuu että on vain lihonut, vaikka olen yrittänyt tarkkailla syömisiä. Pötsi pömpöttää ja vaaka näyttää päivä päivältä isompia lukuja.


Mutta tosiaan takaisin siihen treeniin, tänään ajattelin varmuuden vuoksi tehdä vain vatsalihasharjotuksia, sen ei ainakaan luulisi kamalasti koipeen vaikuttavan. Varmaan on olo kuin taas alusta aloittasi koko urakan kun ei muutamaan päivään ole mitään tehnyt mutta eiköhän homma ala siitä sitten kulkemaan. Toivon mukaan pääsee perjantaina salille! Vähän harmittaa kun jo ensimmäiset viisi päivää helmikuun kalenterista skipattuina... Mutta nyt on ainakin kaikki energiavarastot täytetty tällä määrällä sohvalla makaamista. :D

Huomisen koulupäivän jälkeen (tulipas pitkä kouluviikkokin, peräti yksi päivä) ajattelin piipahtaa parissa kaupassa hakemassa pienen motivointilahjan itselleni. :) Olen katsellut muutamia ihanan näköisiä ja suht edullisia treenipaitoja ja kamalasti tekisi mieli käydä sellainen itselle kotiuttamassa. Sillähän ei siis monenkaan mielestä varmaan mitään väliä ole missä kangaspaloissa kotona treenaa, mutta jotenkin tulee paljon sporttisempi olo 'oikeissa' vaatteissa. Esimerkiksi vaikka istuskelen kotona legginsseissä, jotka kyllä venyy ja paukkuu ihan tarpeeksi jumppaa varten, vaihdan silti jumppahousut jalkaan ennen kun aloitan huhkimisen ja heti tulee se fiilis että noniin nyt mennään eikä meinata! :D Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta toisia samoin ajattelevia ? :)
- ♥

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kivat jumppa-, ulkoilu- ym. reenivaatteet motivoi ja tekee fiiliksen ihan toisenlaiseksi! :) Ja tosiaan nyt kun vielä painoa tiputtelee, on kiva ostaa uusia treenikuteita aina motivaatioksi. Urheiluvaatteet ei niin helposti jää isoksikaan kun ne venyy ja paukkuu, ja tällä hetkellä tuntuu että kuljen lähes kokoajan jotkut vähintään jumppapökät päällä ihan arkenakin :) Mutta tosiaan tuo roolin vaihdos (vaatteiden vaihdos) kotirötköttäjästä sporttimisuks tekee aina hyvän boostin ryhtiin ja asenteeseen :) Kunhan vaan osais jossaan vaiheessa lopettaa uusien sporttipaitojen ym kuolaamisen kun niitä tulee jatkuvasti uusia kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, heti tuntuu saavan rutosta lisäenergiaa kun vaihtaa lököilyvaatteet liikuntaversioihin! :) Mun sporttivaatevarasto on vielä aika pieni mutta eiköhän se lähde pikkuhiljaa kasvuun. :D

      Poista
  2. kiva postaus! ja vitsi tää sun blogis on ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) ulkoasu, banneri, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos ihanasta kommentista, piristi päivää hurrrjan paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥