lauantai 1. helmikuuta 2014

Ketutuslauantai

Nonniin elikkäs valituspostaus luvassa. :D Mietin varmaan puoli tuntia viittinkö alkaa mitään valitusvirttä taas  kirjoittamaan, mutta tässä sitä ollaan ja näppäimet sauhuaa.
Päivä on mennyt aamusta asti aika kehnosti, loisteliaasta mielentilastani voinen syyttää taas näitä  päiviä. Aamulla kun oli fiilis tehdä jumppaa, ei ollut siihen mahdollisuutta, ja sen jälkeen kun on ollut mahdollisuus fiilis joutui hukkapiiloon. Ensimmäinen päivä siis että jäi jumpat kesken kun ei vaan yhtään napannut. Kävin tuossa tunti sitten lenkillä (jotain positiivista!) vähän herättelemässä sitä fiilinkiä ja kotiin päästyäni avasinkin sivut vähän sillä ajatuksella että huonokin jumppa on tyhjää parempi. MUTTA. Tässä vaiheessa ilmeisesti kohtalo puuttui peliin. Netti lakkasi toimimasta. Varmaankin joku urheilujumala oli sitä mieltä että homma alkaa maistuun vaan entistä enemmän puulta jos väkipakolla touhuaa. Näin siis uskottelen itselleni pieneksi piristykseksi...  No, tämän päivän jumpat jäi siis tekemättä, pienet lohdutuspointsit kumminkin lenkistä ja illalla aion vielä venytellä kaikessa rauhassa.
Jumpista valitukseen numero kaksi. Tuo pohje. Viikko-kaksi sitten mainitsin siitä sen kipuilusta, mikä meni parissa päivässä ohi. No nytpä se on taas tullut takaisin. Kotihoitona olen käyttänyt Voltarenia ja venyttelyä mutta ehkä voisi ensiviikolla terveyskeskukseen rimpauttaa, onhan se vähän ärsyttävää että aina tulee ongelma takaisin.
Kolmantena hampaankolosta löytyy vielä päivän huonot ateriat, kyllä huomaa että ruokailut sujuu paljon paremmin kun on kaapissa valmis ruoka mitä vain lämmittää. Tänään söin esimerkiksi välipalaksi Fitness-muroja ja päivälliseksi lohkoperunoita, mozzarellatikkuja ja nuggetteja (lohkoperunoita ehkä 10 pikkuista, mozzarellatikkuja 3 ja nuggetteja 2). Ja niin, aamupalaksi rahka mustikoilla. Siihen päivän syömiset ovatkin jääneet. :D Kahvia on mennyt taas tuplasti sitä 'normaalia' määrää enemmän. Höh. Vaikka eihän yhden päivän syömiset mitään korjaamatonta katastrofia onneksi tee.

Huh, suurin osa kiukutuksen aiheuttajista purettuna, positiivista tekstiä eikö. :D Nyt aion laittaa jonkun hyvän leffan pyörimään, hakea pakastimesta banskujätskiä (kaksi banaania + ruokalusikallinen kaakaojauhetta + ihan tilkka maitoa » sekaisin blenderissä » mömmö muovikippoon » muutamaksi tunniksi pakkaseen ja tadaa) ja kääriytyä peiton alle piiloon isolta pahalta maailmalta. Parempaa huomista odotellessa ja hauskaa viikonloppua kaikille! :)
- ♥

EDIT //  Tässä on nyt muutama tunti sitkuteltu ton koiven kanssa mutta kipeemmäksi vaan muuttuu.. Nyt ei enää pääse normaalisti kävelemäänkään vaan saa varpaisillaan kipittää. :/  Pohje tuntuu tuolta yläosasta myös tosi kovalta ja ehkä vähän on turvonnutkin? Taitaa olla soitto terveyskeskukseen aamulla paikallaan...

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! Tuli mieleen että jos tykkäät noista blogilatesin treeneistä ni muita hyviä YouTubessa on kansa Tone It Up (niiltä löytyy myös kuukausikalenteri) ja Joanna Soh. Sillo jos mulla on motivaatio hukassa ni katon yleensa Breelovesbeautyn How to get motivated to be healthy. Se video on ihan paras motivaation hankkimiseen :) Tsemppiä laihdutukseen!
    - Entwined heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, kiitos vinkeistä, täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥