perjantai 14. helmikuuta 2014

Ostoksia

Hyvää ystävänpäivää ♥
Juhlistin alkanutta hiihtolomaa parilla pienellä ostoksella ja nyt kun ei kirjoitus oikein luonnaa annan kuvien puhua puolestaan. :)



Ensimmäisenä ne tilaamani urheiluliivit, tykkään! Niiden housujen kanssa kävi pienoinen vahinko, eli olin kumminkin tilannut ne vaaleanpunaisella tekstillä olevat Niket, vaikka piti tilata juuri ne toiset... No, ne ei ole läpinäkyvät vaan niissä on vaaleanpunainen sisus, joka kuultaa sen mustan pinnan läpi. Ne kumminkin näyttää läpinäkyviltä. Pari päivää järkeilin pidänkö ne vai en mutta päätin kumminkin viedä palautukseen. Vaikka itse tiedän ettei niistä näy läpi vaan moinen efekti johtuu siitä vaaleanpunaisesta sisustasta, ei kukaan muu tiedä sitä enkä halua aiheuttaa kellekkään ajatuksia "tuolla raukalla on läpinäkyvät treenipökät"... :D Onnekseni siinä Sportamoren palautuslappusessa luki että tuotteita on mahdollista myös vaihtaa, eli pistin ne kokomustat uudelleen tulon päälle. 


Välineurheiluhan on urheilua parhaimmillaan. Tämä söpöliinisheikkeri oli pakko kotiuttaa S-Marketista. Näitä oli siellä joskus muutama kuukausi sitten myynnissä mutta kerkesivät loppumaan ennen kun sain yhtään ostettua itselleni. Enää puuttuu se protskujauhe mitä sheikkailla. :D Olen vieläkin kahden vaiheilla tilaanko/ostanko Whey80:ta vai DietProta...



Vähän samalla linjalla jatkuu, näin jossain blogissa (minkä nimeä en valitettavasti muista) kehuja noista Naturally high protein-patukoista ja kun ne kaupassa silmiin osui päätin ostaa yhden testipatukan. Löysin laukunpohjalta myös tuon Protein Delight-patukan, tiedä edes milloin sen olen ostanut... :D En kauhean usein protskupatukoita tosiaan syö.



Sitten pari muuta juttua! Huomaa että innostuin taas pitkästä aikaa kuvailemaan. :D Eli L´Oréalin kuivashampoo ja jo aikaisemmin ostettu Four Reasonin rakennepaikkaava hoitosuihke. Tuota kuivashampoota en ole vielä kerinnyt kokeilemaan mutta hoitosuihkeesta tykkään. Mulla ainakin on hiukset aina kamalassa takussa ja heti alkoi selviämään takut paremmin ja helpommin kun olin tuota hiuksiin suihkinut. Tuommoinen sydänkippo on pitänyt kotiuttaa jo monta viikkoa mutta aina on unohtunut, tällä kertaa laitoin sen heti ostoskoriin kun sen kohdalle osuin. :D Hintakin kun oli hurjat 1,95 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥