sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Marmatusta

Olin oikein reippaana tyttönä innosta piukeena lähtemässä aamulenkille, kunnes taas muutaman minuutin käveltyäni kohtasin ärsyttävän ongelman. Se on sitä luokkaa, kelle kukaan ei valitettavasti mitään mahda, mutta koska hyvä aamulenkkifiilikseni meni pilalle aion marmattaa asiasta joka tapauksessa.

Ja se asia on tuo sää.  Ja kieltämättä myös kyseiseen säähän sopimattomat varusteet.


En tiedä miltä ilma ja maa näyttää missäkin päin Suomea, mutta täällä kiikutaan siinä plus-miinus-nollan paikkeilla, välillä on pari astetta pakkasen puolella ja hetken päästä taas saman verran plussa-asteita. Tuo lämpötila on ainakin meikäläiselle oikein ihanteellinen, saa pukeutua suht kevyesti (esimerkiksi itselläni on vain kollarit, huppari ja tuulitakki) ilman että on jääkapula kun pääsee kotio. Mutta se lämpimän ilman / pienen pakkasen vaikutus tuohon lumiseen maahan. Oiiivoiii. Tie on aivan peilijäässä ja siinä päällä lilluu viiden sentin lumi-loska-muta-vesi-kerros. Eteenpäin ei meinaa päästä ja jos siinä onnistuu, on kengät ja sukat litimärät. En tiedä teistä, mutta ainakin oma lenkki-intoni hiipui aika nopeaan ja käännyinkin takasinpäin suunniteltua aikaisemmin.


Tosiaan niistä sopimattomista varusteista vielä, koska en ikinä ole mikään ulkoilmaurheiluihminen ollut, en ole kamalasti ulkovaatteisiin panostanut. Esimerkiksi tällä hetkellä löytyy kahdet kengät joilla mennä pihalle, Uggit ja jotkut kangasrimpulat. :D Toisaalta en viitsisi maksaa viittä euroa siitäkään että menen salille "lenkkeilemään" juoksumatolla. Ehkäpä voisi olla hyvä idea yrittää vaikka enstalveksi vähän panostaa kunnon kenkiin, tai edes sellaisiin piikkipohjatsydeemeihin, ne vaikuttaa todella käteviltä tuolla jäisellä maalla. Ja kieltämättä olisihan ne kunnon kengät kivat kesälläkin. Jotenkin vaan aina kun jotain uutta ostaa, keskittyy niihin omaa sydäntä lähinnä oleviin juttuihin eli esimerkiksi juuri salivarusteisiin.

Nyt on taas sunnuntaiavautuminen hoidettu, mistä tulikin mieleeni että hiihtolomaan on enää viisi päivää! Milloin teillä toisilla opiskelijoilla alkaa loma? :)
- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥