lauantai 15. helmikuuta 2014

day 39

Hellouu :) Meinasin alkaa vielä eilen illalla kirjoitteleen mutten sitten kumminkaan. Muutenkin on tullut vähän laiskasti kirjoteltua tänne mitään 'asiaa', pahoittelut siitä! Eilen kokkailin vähän ystävänpäiväillallista, pitkästä aikaa tein spagettia ja tomaatti-jauhelihakastiketta. En ole kahteen-kolmeen kuukauteen spagettia tai muutakaan pastaa syönyt, joten oli kyllä vähän pöhö olo aterian jälkeen... Jälkkäriksi vielä (taas) vähän mansikka- ja suklaajätskiä. :) Onneksi muru söi ne jäätelönloput tänään pakkasesta pois, ei tule enää houkutuksia maistella niitä. :D

Ihanaa alkoi hiihtoloma!! Elikkä suunnitelmana olisi pitää kunnon supersporttiviikko, ei voi ainakaan siihen vedota ettei olisi aikaa. Loma tuli kyllä muutenkin niin hyvään saumaan, tuntuu että koko ajan on niin väsynyt ja tällä kuluneella viikolla ei ole mikään ilta meinannut tulla unikaan. Tänäänkin kello soi vasta 10:00 ja niiiin tuskallisesti möngersin sängyn pohjalta ylös ettei tosikaan. :( Aamutreenien jälkeen huomasin myös yhden hälyttävän jutun: en ole kertaakaan käynyt tällä viikolla lenkillä! Tilannehan täytyi korjata välittömästi ja meninkin pienelle päivälenkille.
Alkavalle viikolle tosiaan suunnittelin ainakin kahta salipäivää, ehkä kolmeakin. Vaihtoehtoja treenille on kaksi, joko teen toisena päivänä ala- ja toisena yläkropan tai sitten pyhitän toisen salipäivän aerobiselle treenille ja toisena sitten käydään kaikki lihakset läpi. Täytyy vielä huomenna sumplia tarkemmin.
Ensiviikolle laitan tavoitteeksi myös viisi lenkkiä ja tietysti se perus kalenteri. Ideoin myös että jos jonain päivänä löytyy kunnolla energiaa, voisin tehdä sen päivän kalenterijumpat kahteen kertaan, ensin aamupäivällä ja toistamiseen iltapäivällä.
Loppuun vielä pitkästä aikaa vähän inspiskuvia! Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille  ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥