tiistai 25. helmikuuta 2014

Sitkeä nuha

Jäi bloggailu tänään vähän viime tinkaan mutta haittaneekos tuo. :) Tässä rampataan nyt oikein vuoristorataa tämän nuhan kanssa, kerkesin jo kuvittelemaan että oltaisiin voiton puolella mutta ei. Koulussa tuli kurkku toosi kipeäksi ja vähän oli heikko olo muutenkin, niinpä kipaisin puolen päivän aikoihin terveydenhoitajan pakeille. Lämpö oli varmaan nousussa ja 37,1° näytti mittari silloin. Loppupäivä tuli saikkua, huomistakin kyllä tarjottiin mutta sanoin että voin aamulla tulla poikkeamaan uusiksi jos siltä vielä tuntuu. Nyt olo on taas paljon parempi. En oikein tiedä pitäiskö huomenna jäädä kotiin makoileen vai mennä reippaasti kouluun. Torstaina meillä on kyllä koulua 9-21 eli toisaalta voisi tehdä ihan hyvää ottaa huominen rennosti niin ainakin olisi täysissä voimissa torstaina.

Sitten asiasta toiseen, kävin Lidlin kautta kotimatkalla ja nappasin mukaani tällaisen..



Pinkki treenitoppi viidellä eurolla! Tämän päivän jumpissa oli heti testauksessa (kyllä vaan, jumppasin saikkupäivänä hups...) ja ihan hyvältä vaikutti, ainakin hintaansa nähden. Sain myös sähköpostia Sportamorelta, sinne on ne Niken palautuspöksyt ilmeisestikin takaisin päätyneet ja sieltä on myöskin laitettu ne oikeat housut tännepäin kulkeutumaan. Jee! Pääsee heti laittaan uudet treenivaatteet päälle kun saa nämä loputkin nuhanrippeet karistettua. :) Tuota toppia tosiaan katselin jo viimeviikolla Lidlin kuvastosta mutta unohdin ihan kokonaan ennenkuin tänään sen siellä näin. Tuo oli viimeinen lajiaan, onneksi oikean kokoinen (ja värinen).

Mulla on myös yksi erittäin pinnallinen ongelma mikä ei millään tavalla liity sairasteluun eikä sen kummemmin treenivaatteisiinkaan. Omistan maailman parhaimmistoon kuuluvat farkut, Dr. Deminit, mutta niiden aika taitaa olla käymässä vähiin: niistä alkaa kangas ratkeamaan takataskun sivusta. :( Viikonloppuna poikaystävä kysyi onko mun farkuissa jotain likaa takana mutta se oli reikä. Ja tänään koulussa kaveri kysyi onko mun pöksyt rikki. :D Eli en niitä kamalan mielelläni enää julkisella paikalla pitäisi... Uudet taitaa siis joutaa tilaukseen. Se propleema onkin siinä, etten tiedä koosta. Nykyiset Kissyni on siis kokoa m ja Plentyt omistan koo'oissa s ja m. Kissyt on vatsanseudulta vähän löysähköt mutta reisistä aina naftit. m-Plentyt on vatsasta pikkaisen isot myös, s-kokoisena sen sijaan tiukahkot. En osaa päättää, tilaisinko uudet Kissyt koossa s vai m. s-kokoiset toimisivat samalla ikäänkuin motivaattorina saada niistä nopeasti hyvinistuvat, mutta olen niin mahdottoman hidas saamaan rasvaa palamaan reisistä, jotka nyt tässä asiassa ovat se ongelma-alue. Noh, ehkä tarvii yrittää pärjätä ilman kumpiakaan vielä hetki ja katsoa kuinka keho alkaa muokkaantuun vai alkaako ollenkaan. :D 
Haha olipa väsynyt ongelma ja väsynyt selitys, taitaa olla paras suunnistaa untenmaille!

2 kommenttia:

  1. Kiva toppi on! :) Täälläkin on noi koko-ongelmat vaatteissa meneillään: tahtosin hameita tilailla ja niissä jo pelkkä koko itessään vaihtelee valmistajan mukaan, saati sitten kun miettii mitä kokoa sitä itte nyt on ja mitä kokoa tulee olemaan jatkossa. Kamalan vaikeaa! :D Sit kunostaa vielä ihania vaatteita ni ei tahtos että ne jää isoks mut ei tahtos joutuu ootella ihan mahottomia jos tilaa liian pientä/tiukkaa kokoa. Ensimäisen maailman ongelmat nyt menossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, toisaalta harmittais ostaa nyt hyvänkokoiset pöksyt, jos parin kuukauden päästä ne oliskin jo vähän isot ja lörpöt ja taas joutuis ostaan uudet.. :D Monimutkaista!

      Poista

Kiitos kommentista! ♥