maanantai 10. helmikuuta 2014

Dear scale, let's break up

Kyllä huomaa että viikonloppuna uni maittoi kun eilen ei taas millään meinannut saada unenpäästä kiinni ja vielä kolmen aikaan katselin kelloa... Harmikseni väsyn huomasi myös päivän treenissä mutta huomenna sitten taas paremmin. :) Väsymyksestä huolimatta harrastin tänään vähän aivojumppaa ja päädyin siihen tulokseen että hylkään nuo jokaviikkoiset punnitukset + mittaukset. Todellisuudessahan paino ei viikossa kamalasti putoa vaikka tekisi mitä, sen sijaan se saattaa pompata yhtäkkiä parikin kiloa ylöspäin esimerkiksi kuukautisten aikana (niinkuin allekirjoittaneelle kävi). Sitten kun silloin kaikkein turvonneinpana päivänä kun kipuaa vaa'alle, voi olla varma että motivaatio lähtee ryminällä alaspäin ja ketutuskäyrä nousee - itselläni ainakin näin käy vaikka tietäisin tasan tarkkaan että kyse on pelkästä ohimenevästä turvotuksesta. Eli tästä eteenpäin niinsanotusti virallinen punnituspäiväni on siinä 7. tai 8. päivä, kerran kuussa. On ihan mahdollista että tästä suunnitelmasta huolimatta vaa'alla tulee käytyä ahkerammin mutta tuossa on nyt uusi tavoite. :) Älkää siis ihmetelkö jos/kun niitä viikottaisia mittauspostauksia ei enää tulekaan.

Nyt laiskottaa sen verran että pistän tylsästi viime viikon liikunnat vaan tähän samaan postaukseen eli »
-----------

Viikon 6 liikunnat
Ma, ti - ... :(
Ke - Victoria Secret Model Abs  10min
To - Hips Butt n Thighs WO  10min
        Butt Lift & Slim Thighs  8min
        Ultimate Thigh Sculptor  11min
        Butt on Fire  8min
        Bubble Butt WO  8min
Pe - Muffintop Meltdown  12min
        Bikini Bootcamp  10min
        Sexy Sculped Legs WO  10min
        Back on Fire 10min
        Lenkki  27min (2,15 km)
La - 5 minute Abs Express  5min
        Slim Waist Coctail Dress WO  11min
        Abs on Fire  12min
        ABC Abs  10min
        Arms on Fire  11min
        Want Back u Arms  4min
        Lenkki  27 min (2,54 km)
Su - Lenkki  21min (1,82 km)

2 kommenttia:

  1. Vitsi noi jumpat kuullostaa kivoilta! :) Voiskin harkita noita semmosina päivinä kun en ehi tai pääse ohjattuun jumppaan :) Ainakin toi linkitetty vaikutti hyvältä ja riittävän yksinkertaselta että sitä jaksas jyystääkki :)
    Joskus se vaaka on vaan hyvä heittää nurkkaan turhia motivaatiota laskemasta, ei siis huono päätös ollenkaan :) Ite en ihan vielä osaa vaikka välillä onkin moinen käyny mielessä :) Ehkä sitten normaalipainon ylärajan, eli parin kilon päästä, vois kokeilla, nyt ei vaan malta :) Tsemiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti kokeileen! :) Tuo minkä linkitin on yks mun ehdottomista lemppareista, voisin alkaa linkitteleen tulevaisuudessa muitakin omia suosikkeja. Jep, ajattelin ainakin kokeilla onnistunko pysyyn pois sieltä vaa'alta. :D Tähän mennes onnistunut ainakin hyvin! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥