maanantai 3. helmikuuta 2014

Treenitauko

Heissulivei ja täältä pesee pikainen päivitys. :) Vähän huonoja uutisia mun laihdutusprojektille, sillä pohje on nyt lauantai-illasta asti ollut niin kipeä ettei kävelemään pysty. Lääkäri kirjoitti kolme päivää sairaslomaa ja liikuntaa (varsinkin lenkkeilyä ym) tulisi välttää. Kaiken lisäksi tuli viikonloppuna - ja vähän tänäänkin - herkuteltua kamalan paljon vaikka niin ajattelin pysyväni ruodussa... Kävi niin kuin pelkäsin, pari namia johti heti oikeaan herkuttelukierteeseen. No, en ajatellut koko tammikuun uurastusta viemäristäkään vetäistä joten kaikki namuset ja suklaat on taas suuren EI kiellon alla ja huomenna kipaisen hakemaan kaupasta paljon salaattivärkkejä ja hedelmiä.
Tämän viikon liikunnoissa täytyy myös soveltaa, luultavasti ainakin se keskiviikon salireissu jää kumminkin välistä. Ajattelin koiven kunnon mukaan joko huomenna tai keskiviikkona tehdä vatsalihastreeniä, sen kun ei luulisi jalkaa liikoja rasittavan. Toivottavasti ollaan täysin kunnossa loppuviikoksi, ehkä vielä voisi saada hurjalla lenkkimäärällä ja perjantaisalilla vähän kirittyä tätä surkeaa alkuviikkoa.
Myöskään en viitsi vaa'alle kivuta itseäni masentamaan, nyt ruokailu taas kunnon ruotuun niin ensiviikolla voisi jotain edistystäkin alkaa tapahtumaan. :)
- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥