keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kesästressiä

Tuntuu ettei aivoissa liiku tällä hetkellä juuri mitään, joten saas nähdä mitä tästä postauksesta tulee.. :D Sairastelut on selätetty tälläkin kertaa ja hyvä niin. :) Kuumeesta pääsin kokonaan eroon jo maanantaina ja eilen uskaltauduin tekemään pienen jumpankin. Tarvisi panostaa tuohon liikuntaan vielä nykyistäkin enemmän; vaikka ylimääräisiä välipäiviä oli vain maanantai, tuntui eilinen jumppa etenevän taas niin tahmeasti... Ja vähän samaa vikaa oli havaittavissa vielä tänäänkin. No, huomenna ainakin treenataan sata lasissa! 

Taas meinasi epätoivo hiipiä mielenperukoille kun vilkaisin kalenteria ja sen jälkeen tässä parin kuukauden aikana kadotettuja senttejä. Voin myöntää että olisin ehkä odottanut ja toivonut vähän nopeampaa tahtia tälle painonpudotukselle. Tähän väliin löytyisi piristykseksi ties minkälaista sananlaskua, hitaasti hyvä tulee ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan (jälkimmäisen ehkä muuttaisin 'parempi vähän kuin ei ollenkaan', sopii hieman paremmin asiayhteyteen). Nyt siihen kesän alkuun on kumminkin enää 80 päivää niin ei sanonnat paljoa auta. :D Toisaalta kun asiaa olen alkanut ajattelemaan, mulla ei mitään hektistä menoa/juhlaa/syytä ole, minkä takia tarvisi oikein timmiin kuntoon päästä kesäkuun ekaan päivään mennessä, ja suunnittelinkin muuttavani tämän päämääräpäivämäärän ennemminkin juhannukseksi. Sehän tietäisi parikymmentä tehokasta treenipäivää (= armonaikaa) lisää! I like tästä ideasta. Niinsanotut ylimääräiset päivät tosiaan tulisi tarpeeseen, sillä siihen työharjottelun alkuun on enää se vajaa kuukausi ja siellä kun ollaan töissä maanantaista perjantaihin klo 10-17 ei aikaa treenaamiselle jää läheskään niin paljoa mitä sitä nyt on ollut. Tässä voisinkin samalla luvata itselleni (sekä tietysti kaikille teille siellä ruudun toisella puolella), että ennen topin alkua en luista ainoastakaan jumpasta ja käyn lenkillä mahdollisimman paljon. Ajattelin myös hitusen kiristää ruokavaliota, vähän vähemmän leipää, kaakaota, vielä vähemmän herkuttelua yms. Näillä eväillä kohti hyviä pudotuslukuja ennen huhtikuun alkua!

Tuosta juhannuksesta vielä kun oli puhe, mulla on siihen liittyen yksi iso ongelma. En tiedä mitä teen silloin! Plääh. No eihän siinä muuten mitään ongelmaa olisikaan, mutta kaikilla (ja tarkoitan tosiaan _kaikilla_) tutuilla, puolitutuilla, hyvänpäiväntutuilla sunmuilla on jo mökki varattuna juhannusfestareilta. Mä olen varmaan sitten jäämässä yksin tänne tyhjään tuppukylään? Eilen sain kyllä viestin että olisinko halukas menemään yhteen mökkiin kun siitä porukasta oli pari perunut, mutta eihän se kauhean kivaa ole että pyydetään mukaa 'viimeisenä oljenkortena' sen takia että viimehetkellä ennen mökin maksamista vapautuu paikka... Toisaalta ei houkuttele olla yksin kotonakaan neljää päivää kun muut on ihan toisella paikkakunnalla juhlimassa ja pitämässä hauskaa (niinkuin viime vuonna kävi). Tänään pitäisi ilmottaa menenkö mukaan vai en, eli taidan jättää blogin rauhaan ja yrittää miettiä kuinka teen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥