maanantai 17. maaliskuuta 2014

day 69

Ajattelin ensin etten jaksa tänään alkaa postaileen, mutta tuli tehtyä niin mahtava treeni että pakko päästä hehkuttaan sitä. :D Ensin kumminkin vähän tekstiä eilisestä!
Eilen illalla murun kanssa katseltiin leffaa ja vähän herkuteltiin Jaffa-kekseillä, kolmen suklaan kekseillä ja Royalin maitosuklaalla. Söin ihan suht kohtuudella, tai mikä nyt kenenkin mielestä on kohtuudella... Ainakaan en hotkassut koko suklaakeksipakettia naamaan niinkuin vielä pari kuukautta sitten olisin tehnyt. :D Suusta meni alas suunnilleen kolme suklaakeksiä, ehkä 5-6 Jaffaa ja pari riviä Royalia. Mutta tiettekö. Mulle tuli niiiiiiiin huono olo ettette uskokaan! Ja en siis tarkoita mitään henkistä morkkista vaan fyysistä huonoa oloa, teki pahaa ja oksetti oikein kunnolla. Tässä sen huomaa, kuinka kroppa on jo tottunut terveelliseen ja vähäsokeriseen/-herkkuiseen ruokavalioon. Ja tosiaan, vielä tämän elämäntapamuutoksen alkuaikoina tuollainen namimäärä ei olisi tuntunut missään. :D

No enivei herkuttelut sikseen. Tän päivän treeni oli tuttuun maanantaiseen tapaan Bikini Blastia. Alkukuusta jo vähän harmittelinkin sitä, ettei se ole ihan mun favorite sarja, varsinkaan jalkatreenin kakkososa eikä vatsatreeni. Niinpä päätin jo aamulla koulussa vähän miksata tän päivän ohjelmaa ja vooi pojat se oli loisto homma! Tuli ihan mielettömän hyvä jumppa ja varmaan vartti sen jälkeenkin vielä puuskuttelin sohvalla. :D Jätin siis pois Sexy Legs part 2:sen ja Abs Abs Absin. Niiden tilalle tein Muffintop Massacren ja The 5 Best & Most Effective Ab Exercisesin  (josta tuli samalla uusi lemppari!). Meinasin loppuun vielä jotain kyykkyhaastetta, mutta ei vaan ollut jäljellä enää rippustakaan voimia eli jätin sen sitten väliin. Ajattelin vähän useamminkin alkaa muutteleen noita päiväohjelmia, jotenkin ne omat lempparijumpat tulee tehtyä aina paremmin kuin ne ei-niin-lempparit - ja sehän on aina parempi mitä tehokkaammin treenit tulee tehtyä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥