lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pahin herkkuhimon aiheuttaja on...

yksinäinen lauantai-ilta.
Aina kun oon lauantai-illat kotona (ja juurikin tuon lauantain) yksikseni koko tuttavapiirin ollessa kupilla, iskee älytön halu saada jotain namiskuukkelia syötävää. Asiaa ei paranna marttyyrimaiset ajatukset, kuten "muut on pitämässä hauskaa ja juomassa niin kai mullakin on oikeus pieneen herkutteluun". Kyseinen ilta on käynnissä nytkin, ja voi pojat kun Siwan mainostaulut ja Fazerin siniset pyöri kilpaa mun silmissä. Onneksi pysyin vahvana ja nyt yritetään saada karkkihampaan kolotusta kuriin kukkurallisella lautasella viipaloitua omenaa ja päärynää (lautanen kylläkin tyhjeni jo, vaikka postaus on vasta tässä vaiheessa :D). Onko kellään muulla samanlaista ongelmaa, että jonain tiettynä aikana / tietyssä tilanteessa tekee oikein erityisen paljon mieli jotain hyvää?

3 kommenttia:

  1. Voi, tuo on niin tuttua! Itelle iskee heti herkkuhimo jos tiän että joudun istuu koko viikonlopun yksin kotona kun avokki on matkalla. Kaameeta ku sitten ei oo ketää vahtaamassa mitä kaupasta tuon, ja herkut oli pitkään hyvitys sille että kun on yksin niin itseään pitää saada piristää leffalla, sipseillä ja suklaalevyllä. Eih. Onneks nykysin määrät on jo vähentyneet roimasti enkä osta makeeta ja suolasta samalla kertaa.

    VastaaPoista
  2. Paras on kun hommaa itelleen niin paljo kaikkee mielenkiintosta tekemistä ja näkee kavereita että ei mieliteot ja yksinäisyysmarttyyri iske :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Jotenkin alkaa samantien ajatukset laukkaan lähikaupan herkkuhyllyn suuntaan kun tietää viettävänsä illan yksiksensä.. Noh ehkäpä tästäkin paheesta joskus pääsee kokonaan eroon :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥