lauantai 8. maaliskuuta 2014

day 60

Hyvää naistenpäivää ihanaiset

Voisin melkein sanoa, että heräsin tänään parhaimmalla mahdollisella tavalla: auringonvaloon! Valitettavasti suunnilleen puoli minuuttia sen jälkeen kun olin saanut ihanan valoherätyksen hoksasin että mullahan on pää kipeä. Ja maha! Ilmeisesti olkapää-, yläselkä- ja käsivarsitreeni on tehnyt tehtävänsä ainakin siltä osin että hartiat on ihan jumissa. Vatsa kipuili sen sijaan vihdoin ja viimein alkaneiden menkkojen johdosta - kyllähän ne tyylikkäästi olikin melkein viikon myöhässä. Toisaalta olen ihan onnellinen ettei ne jääneet kokonaan pois, elättelen nimittäin toiveita että vatsasta katoaisi niiden myötä pari senttiä turvotusta. :D Parin aamukahvikupposen jälkeen säryt alkoivat onneksi hellittää ja päätin vaihtaa aamutreenit aamulenkkiin. Tänäänhän on mun lemppari eli VS-päivä enkä tosiaan aio skipata jumppia, täytyy sumplia niitä varten aikaa illaksi.

Mutta nyt esittelen vähän niitä ostoksia mistä olen puhellut. :)


Tärkein tietysti ensimmäisenä :D Eli tässä uusi rakkaani iPad 2, tosi kätevä ja näppärä. Yhtään postausta en ole vielä kerinnyt tällä väkertämään, kun aina on ollut kuvat ynnämuut tarvittavat tietokoneella mutta kyllä senkin aika vielä tulee.


Toinen paketti mistä kerroin saapui Nellyltä ja sisälsi kahdet näitä mustia farkkuja, joissa on vetoketju takana. Tilasin samat pöksyt kaksin kappalein siitä syystä, etten yhtään tiennyt millaista materiaalia ja kokoluokkaa nämä ovat. Ihan hyvä niin, sillä muuten olisin tilannut vain M-koon housut ja nyt kävikin sillain, että ne on vähän reiluhkot. Tietysti, kuinka ollakaan, myös S-koko ei ole ihan ihan täydellinen... Äääh miksei voi olla myynnissä kokoa S½ tai M- .. :D Ajattelin ne ässäkokoiset kumminkin pitää, sillä ne on niin lähellä sopivaa eikä varmaankaan tarvi kuin sentin-kahden pienentymisen jaloista istuakseen ihan täydellisesti. :) Suosittelen kyllä vilkaisemaan Nellyn sivulta jos joku kaipailee tällaisia farkkuja, hintaa oli vain 16,95 euroa. 



Näistä kahdesta viimeisestä en olekaan puhunut vielä mitään, eli valkoiset tennarit on kevättä varten H&M:stä hintaan 9,95€ ja samoin hiusnauhat, kolme kipaletta 2,95€. Noi hiusnauhat on oikein hyvä hankinta jos tuntuu ettei hiukset pysy pois silmiltä ja tieltä, ainakin mulla on sitä ongelmaa usein. Toisaalta sellainen muovinen panta alkaa särkemään korvien takaa pitkällä käytöllä, noissa ei sitä ongelmaa ole ollut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥