perjantai 10. tammikuuta 2014

Day 4.

Huh, päivän urheilut suoritettu! Aamupäivällä kävin uimassa ja pari tuntia sitten oli päivän kalenteriliikuntojen vuoro. Nyt on semmonen olo ettei tee mieli eväänsäkään reväyttää. :D Ajattelinkin etten tänään viitsi enää lenkille lähteä, ehkä ei kannata haukata liian isoa kakkua kerralla ja polttaa kaikkia poroja. Jaksaa sitten paremmin huomenna ja sunnuntaina onkin lepopäivä. :)

Semmoinen suunnitelma on myös ollut, että viikon välein on punnitus ja mittaus. Näin ekan viikon jälkeen ei varmaan mitään ihmeitä ole tapahtunut (ja vaikka paino olisi vähän pudonnut, ne on luultavasti nesteitä kaikki), mutta toisaalta pelkkä ajatus nousta vaa'alle tai ottaa mittanauha käteen hirvittää, sillä se on total motivaatiomenetys, jos painoa on tullut lisää! Vaikka olen ollut täysin ilman herkkuja, kuntoillut joka päivä ja muutenkin tarkkaillut syömistä, eli sen ei sinänsä pitäisi olla mahdollista. Mutta ajatus kauhistuttaa silti.. :D
Ensviikolle olen suunnitellut asettavani tavoitteeksi aloittaa ruokapäiväkirjan pitämisen, sillä tälläviikolla olen keskittynyt enemmän liikuntaan, mikä on varmaan se ykkösheikkouteni.
Eilinen iltapala nams! :)
- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥