sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Day 13

Noin vaan alkaa vapaapäivät taas läheneen loppuaan. Ainakin on akut ladattu ensviikkoa varten, koko viikonlopun olen vaan istuskellut sohvalla datailemassa ja katselemassa leffoja. :) Yhden muoto-opin koulutehtävän kyllä sain aikaiseksi tehtyä. Yksi ongelmakin on ollut, nimittäin ihan koko ajan tekee mieli syödä jotain! Olen yrittänyt miettiä mistä mahtaa johtua. Vähän tuli mieleen joskos olen syönyt liian vähän proteiinia kun on ihan näläntunnettakin ollut tavallista useammin. Tai sitten on vaan ollut liian paljon aikaa ajatella ruokaa! Vaikka olen kaikista ruokahuokutuksista huolimatta yrittänyt syödä ihan hyvin ja kohtuudella, huomisaamun punnitus jänskättää vielä kahta kauheammin... Ensviikoksi ja varsinkin viikonlopuksi teen kyllä tarkat suunnitelmat ruuista ja huolehdin siitä proteiinista!  Löytyisikö keltään mitään teoriaa tuohon syömishimoon?  Mutta täytyy olla tyytyväinen siihenkin etten syönyt yhtään karkkia tai muita herkkuja vaikka lauantainakin tuo miehenketale oikein kysyi minkä karkkipussin tuo illalla kaupasta. :D Hyvä minä!


Ensviikolla on vielä tulossa pari kivaa juttua, äitini tulee käymään meillä ja saan siltä järkkärin käyttöön eli enemmän itseotettuja kuvia luvassa! Puhelimella tulee niin huonoja kuvia jos on vähänkin hämärää etten ole kamalasti innostunut tänne blogiin kuvailemaan... Siitä toisesta ylläristä kerron myöhemmin!
- ♥

// HUOM
Muokkailin vähän blogin ulkoasua ja lisäsin Edistyminen-välilehden, elikkäs sieltä pääsee vaivattomasti kurkkaan kuinka projekti sujuu ilman että tarvii joka viikon edistyspostausta etsiä. :) Mutta Viikon liikunnat & edistyminen -postaus julkaistaan joka maanantaiaamu silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥