tiistai 28. tammikuuta 2014

Day 22

Heipparallaa :) Nyt kun tuolla painorintamalla tilanne näyttää aika kehnolta, ajattelin tulla jakamaan jotain positiivistakin. Eli vaikka nuo mittaustulokset tuntuu olevan viikko toisensa jälkeen ihan päinvastoin mitä toivon, ilmeisesti lihakset ovat ainakin vähän vahvistuneet. Olen nyt kolme kertaa tehnyt ABC Abs -treenin, ensimmäisellä kerralla sitkutin läpi vaivalloisesti ehkä puolet molemmista (ylä- ja alavatsalihaksista), toisella kertaa jaksoin melkein kaikki kirjaimet molemmista ja tänään meni melkeinpä kuin vettä vain treeni alusta loppuun, vaikka sitä ennen olin tehnyt jo kaksi muuta vatsalihastreeniä. :) Ilmeisesti vaikka näkyviä tuloksia ei tunnu tulevan nimeksikään, jotain kropassa kumminkin tapahtuu. Odotan niin innolla kuun vaihtumista ja tuon BC:n loppumista, ihanaa päästä haastamaan itsensä sillä helmikuun uudella (ja rankemmalla) kalenterilla! Ja jos tämän rasvakerroksen alla jotain edistystä tapahtuu, ehkä se uskaltautuu näyttäytymään ennen kesää vähän ulkoisestikin. ;)


Myös toista, ei ehkä ihan niin merkittävää, edistymistä on tapahtunut, nimittäin venyttelyssä. Olen ollut aina vähän kankea, mutta nyt saa jo pään polveen allaolevan kuvan venytyksessä. :) Spagaattia varten harjoitellaan ja venytellään ahkerasti, ennen kesää sekin onnistuu!

- ♥
Edit //  Melkein unohdin kertoa vielä yhdestä loistavasta jutusta! Sain siis työssäoppimispaikan keväälle, jes :) Mutta niitä ulkoisiakin muutoksia saisi sitä ennen alkaa tapahtumaan, sillä topi-paikka sijaitsee kauppakeskuksessa ja seinän toisella puolella on Hesburger, Presso ja Buffa... Tästä varmaan arvaattekin, että itsekuri saattaa olla koetuksella. :D Pelkästään se on paha että kauppa on lähellä, on niin helppo kipaista hakemassa ruokkiksella vähän suklaata... No, eiköhän itsekuri pysy kohdillaan, jos ja kun niitä tuloksia alkaa tulemaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥