keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Day 2.

Päivän jumpat tehtynä, jee :) Tänää jatkoin siis eilen mainitsemaani Beginner's Calendar -ohjelmaa, vuorossa oli Ab Time ja ABC Abs, eli vatsalihaspäivä. Ja sen kyllä tunteekin. :D Illalla olisi tarkoitus mennä vielä pienelle kävelylenkille.

Niinkuin eilen jo mainostin, tänään kerron vähän näistä tavoitteista, mitä mulla on. En suinkaan halua mitään hammastikkuvartaloa, ehei. Alkuun toivon pääseväni muutamasta ylimääräisestä kilosta pois, minkä jälkeen homma jatkuu kiinteyttämisellä ja vartalon 'muokkauksella'. En ole (ainakaan vielä) asettanut mitään aikarajoja, että siihen ja siihen mennessä tuo ja tuo määrä kiloja pitää saada karistettua, mutta semmoista hyvää tahtia kumminkin yritän toimia, ettei homma veny ihan älyttömyyksiin. Jos raa'alla kädellä täytyy jotain suoranaista tavoitetta sanoa, niin toivon -8 kilon pudotusta, mieluiten kesään/syksyyn mennessä. Iso luku kyllä, mutta ei suinkaan mahdoton. Samalla lähtisi varmaankin sen verran senttejä vyötäröltä ja muualta, että voisi hyvillä mielellä keskittyä siihen kiinteyttämiseen laihduttamisen sijaan (hmm, ehkä hieman hullunkurinen lause? toivottavasti kaikki ymmärtää mitä tarkoitan :D).


Haastavinta tällaisessa Syö hyvin & Liiku hyvin -yhtälössä minulle on vaikeinta kolme asiaa: se, että olen armoton herkkusuu, se, että olen ylitsepääsemättömän laiska ja se, että kadotan motivaationi silmänräpäyksessä. Tästä voi moni jo ihan maalaisjärjellä päätellä sen, ettei homma todellakaan ole mitenkään helppo. :D Kun saan innostuksen, hommat rullaa hyvin sen ensimmäiset viisi päivää: tarkkailen mitä syön, paljonko syön, milloin syön, käyn lenkillä ja teen muita kuntoharjoitteita. Mutta. Sitten tapahtuu SE jokin. Innostus katoaa, karkkihammasta alkaa kolottaa, lenkin sijaan tekee mieli käpertyä sohvalle suklaalevyn ja elokuvan kera. Eli kaiken yllämainitun painohöpötyksen lisäksi voisin mainia yhdeksi suurimmista, jos en jopa suurimmaksi, tavoitteekseni pysyä motivoituneena ja ruodussa!


- ♥
kuvat WeHeartIt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥