maanantai 6. tammikuuta 2014

Heippaheii

Tähän aikaan vuodesta (useiden uudenvuodenlupausten saattelemana) blogimaailmaan pulpahtaa erilaisia blogeja kuin sieniä sateella - ja tähän joukkoon minäkin kannan oman korteni. En tosin ihan uudenvuodenlupauksen johdattelemana, vaan enemmänkin elämäntaparemontin, ja koska olen suunnitellut blogin alulle laittamista suunnilleen miljoonasti, ajattelin yrittää mätkäistä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kyllä vaan, vaikka blogin aloittaminen ei lupauksiini vuoden vaihteessa kuulunut, kuulun armotta siihen "ensvuonna pudotan 10 kiloa" ja "lopetan suklaan syömisen koko vuodeksi!"- porukkaan. :D Ja aasinsillalla päästäänkin siihen, miten blogi tähän liittyy. Olen meinaan laiska ja vaikka saisin jotain alulle, kiinnostus lopahtaa sen parin viikon jälkeen (viimeistään). Ajattelin ja toivon saavani blogiin kirjoittamisesta suuuuuuuresti inspiraatiota ja motivaatiota jaksaa jatkaa tätä tuhannet kerrat aloitettua yritystä !

Ja vaikka nyt puhun elämäntaparemontista sun muusta 'laihdutushöpötyksestä', tästä on luultavasti enemmänkin kehkeytymässä omanlaisensa lifestyle-blogi. Eli luvassa on liikuntajuttua (kunhan saan takapuoleni ylös sohvalta), ruokajuttuja (kunhan saan pidettyä suklaalevyt kaupassa) ja juttua ihan tavallisista jutuista, ostoksista, ehkä kämpästä ja sensemmosesta. :)

Eli, katsotaan kuinka pitkälle motivaatiota tällä kertaa riittää, toivottavasti ihan loppuun asti !

- ♥

2 kommenttia:

  1. Heippa! Jäänkin seuraamaan, miten sulla homma alkaa edistymään, nimimerkillä Motivaatio hukkuu yhtä nopeasti kuin syntyykin :D Tsemppiä motivaation ylläpitoon, sisukkuus palkitsee! :)

    http://noanyexcuse.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥