perjantai 31. tammikuuta 2014

Day 25

Tänään oli se päivä mitä olen odottanut jo pari viikkoa: pääsin salille! Tai eihän kukaan ole kieltänyt menemästä salille vaikka joka päivä, eli korjaan vähän lausetta ja menin salille. :D Paikka oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta olen kuullut siitä positiivisia kommentteja joten päätin mennä katsastamaan sen itsekin.Opiskelijahinta on kerralle 5 euroa, mielestäni ihan kohtuullinen, ottaen huomioon että entiselle vakkarisalilleni opiskelija sai pulittaa 9 euron kertamaksun.
Näin ekan kerran jälkeen voin sanoa että vaikutti kyllä tosi hyvältä paikalta! Aikaa kului tietysti pelkkään paikkaan tutustumiseen hyvän verran, melkein kaikki laitteet kun oli erilaisia mitä olen ennen käyttänyt ja siitä entisestä salikerrastani on muutenkin jotain 10 kuukautta. Sellaista tutustumisreissua tästä olin suunnitellutkin ja alkoi kuitenkin ihan hyvin hommat etenemäänkin. :) Ehdottomasti menen toisenkin kerran, täytyy vaan tehdä jonkin näköinen suunnitelma etukäteen nyt kun tietää mitä kaikkea sieltä löytyy. Vaikka tykkään jumppailla kotonakin, on se salille meno silloin tällöin kivaa vaihtelua.


Eilisen ja tämän päivän välipalat namm ♥

Voinen myös vähän kehua itseäni, koska neljän viikon pilates-treeniohjelma on nyt taputeltu loppuun! :) Elikkäs viimeinen jumppa BC:stä on tehty ja huomisesta alkaa helmikuun ohjelma. Ihan huippu fiilis kyllä, itseni tuntien en ensimmäisenä päivänä ihan sata prosenttisesti uskonut että kalenteri luovitaan läpi ilman luovuttamista tai skipattuja treenejä. Vaan tässäpä sitä ollaan ja vieläpä innolla odotetaan jatkoa. :) Toivottavasti yhtä innoissaan ollaan vielä parin viikon päästä, tuossa uudessa kalenterissa tosiaan on joka päivälle melkein tuplasti treenejä tähän vanhaan verrattuna. :D Mutta nyt on sen verran laiska ja väsynyt olo että pistän koneen kiinni, koitan illalla jaksaa tulla kertomaan vähän lisää muita kuulumisia!
-  ♥

2 kommenttia:

  1. Tosi hienosti sait koko kalenterin tehtyä :) Hienoa miten ahkera oot! :) Ois itekkin kiva joskus saada jokin haaste ihan loppuun asti tehdyksi, ne kun tuppaa aina jäädä puolitiehen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos paljon, itsellänikin yleensä ollut se tyyli että viimeistään parin viikon jälkeen hanskat tiskiin, oli kyllä ihan älyttömän mahtava fiilis kun sai kerrankin tehtyä jotain alusta loppuun. :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥