sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Day 5 & 6

Eilen tuli ihan muista asioista jo pari postausta, niin en viittinyt illalla alkaa enää kolmatta väkertään päivän liikunnoista. :) Mutta voi hyvänen aika, mulle on tullut kamala hinku päästä salille ! Mulla on ollut kahteen kertaan paikalliselle kuntosalille 10 kerran kortti, mutta se on aika arvokas (vaikka siihen saa opiskelija-alennuksenkin), mistä syystä kortti on ollut nyt jäissä hyvän aikaa. Olen myös vähän noviisi salilla puuhatessa, yleensä puolet energiasta kuluu siellä siihen, että palloilen ympäriinsä ja mietin mitä tekisin ja miten ja kuinka paljon jne. :D Tuolla kyseisellä kuntosalilla on personal training -palvelu, jossa laaditaan henkilökohtainen saliohjelma, mutta voitte uskoa että jos kuntosalikortti maksaa paljon, niin PT maksaa ihan liikaa. :D Niinpä taidan pysyä tukevasti kotona jumppailemassa!

Eilen oli muutenkin vähän kinkkinen päivä, ensimmäistä kertaa. Mitään herkkuja sinänsä ei tehnyt mieli, mutta kokoaika halusi suuhun änkeä jotakin. :D Lauantait on useimmiten kaikkein 'vaikeimpia' päiviä syömisen kannalta, sillä en käytä alkoholia ollenkaan (no, sanotaan nyt että ehkä kerran-kaksi vuodessa), ja kun kaikki ystävät kaverit tutut ja tuntemattomat on juhlistamassa tätä arvokasta viikon kuudetta päivää, itse tulee kökötettyä yksin kotona ja mikäpä muukaan silloin pyörii mielessä kuin ruoka! Onneksi ruuanhimo laimeni ja voin kyllä tunnustaa että palkitsin itseni hyvästä viikosta yhdellä Nutellalla päällystetyllä riisikakulla. :)

Ja sitten vielä ne eilisen liikunnat. Koska siinä Beginner's Calendarissa (alan käyttämään tästä lyhennettä BC, laiska kun olen) on pilatekset kuudelle päivälle viikossa ja aloitin sen tiistaina, viimenen olisi tänään. Pidän kumminkin lepopäivänä mielummin sunnuntain kuin maanantain, joten muutin suunnitelmaa sen verran, että eilen aamuna tein 5. päivän ohjelman ja vielä illalla 6. eli tämän päivän. Nyt saa siis nauttia lepopäivästä! :)
- ♥
kuva WeHeartIt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥