maanantai 27. tammikuuta 2014

Painopohdintaa

Nonii, eli päivän mittaustulokset ei ollenkaan olleet sitä mitä toivoin. Painoa oli tullut lisää kaikesta liikunnasta ja syömisen tarkkailusta huolimatta. Mieleeni kyllä juolahti, että kuukautiset on alkamassa tällä viikolla, ja ryntäsinkin nettiin katsomaan löytyisikö vastaavanlaisia kokemuksia ja kohtalontovereita kyllä löytyi! Eli koska sen ei perjaatteessa pitäisi olla mahdollista, että lihoo vaikka syö vähemmän kuin kuluttaa, elelen nyt uskomuksessa että kyseenalainen painonmuutos johtuu tulevista menkoista. Keskustelupalstoilta löytyi monenmonta tarinaa painonnoususta, ihan 1-3kg ennen kuukautisia ja vyötäröllä useampien senttien turvotusta. Huokaisen siis helpotuksesta, ainakin väliaikaisesti. :D

Tästä ilkeästä vaakalukemasta johtuen päätin kumminkin piristää maanantaita pienellä ostoksella...


Nimittäin uudella vaa'alla! Kuten kuvasta näkyy, päivitin tuon vuoden nakki ja makkara kapistuksen kultaiselle 2000-luvulle ja ostin oikein digitaalivaa'an. :D Tuosta vanhasta rotiskosta näkyy paino suunnilleen 500g:n tarkkuudella, joten voitte uskoa kuinka ihanaa on saada 100 gramman tarkkuudella lukemat. Keväällä on yrityksenä bongata vielä edullinen talousvaaka digitaaliversiona. 

Mutta onko kukaan lukijoista huomannut painon vaihtelua / nousua kuukauden eri aikoina? Mahtaako tuossa teoriassani olla mitään perää? Ensiviikon parempia lukuja odotellessa!
- ♥

2 kommenttia:

  1. Kyllä ainakin täällä nousee aina paino pidemmän liikuntaryöpyn tai menkkojen aikana, eli no worries! :) Niin, ja nestettä kertyy myös kun on syönyt jotakin suolasempaa kuin normaalisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, kerkesin jo säikähtää että mitä ihmettä! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥