maanantai 20. tammikuuta 2014

Day 14

Heipsan. :) Ilmeisesti olen vielä sitäkin enemmän tosissani tämän elämäntapamuutoksen kanssa mitä olen kuvitellut, sillä nuo aamun kehnot mittaustulokset eivät suinkaan laskenut motivaatiotani vaan oikeastaan lisäsivät sitä, tuntuu että oikein pursuan taistelutahtoa! :D Niinpä, ihan vaan kostoksi maailmalle ja kohtalolle ja ylimääräsille kiloilleni tein täksi päiväksi merkattujen treenien lisäksi vielä yhden ylimääräisen! Tuo 'ylimääräinen' oli viimelauantain Call Me Maybe Squat ja rrrrakastan sitä! Vaikka täytyy myöntää etten ihan puhdasta suoritusta ole vielä kumpanakaan päivänä saanut.. mutta tulen vielä saamaan. :) Lisäksi pidän nyt tästä eteenpäin ruokapäiväkirjaa (ainakin yritän pitää joka päivä) että on helpompi tutkailla sitä mitä on suuhunsa pistänyt. Ja ehdottomasti otan parannusideoita syömiseen (ja liikuntaan) vastaan! :)



Ruokapäiväkirja 
n. klo 8: Aamupala: kahvi maidolla ja sokerilla, mansikka-banaani-ananas-smoothie ( ♥ )
11:30 Lounas /koulussa/: 2 siivua paahtoleipää, päällä Oivariini ja kaksi isoa juustosiivua
15:00 Välipala: kahvi maidolla ja sokerilla, treenin jälkeen Diet-Pro -pirtelö
17:30 Illallinen: 60g jauhelihaa, 80g salaattia, 6 kirsikkatomaattia, pari ruokalusikallista raejuustoa, Perinteistä salaatinkastiketta
Iltapala: omena, 2 palaa ruisleipää, päällä Oivariini, kolme pientä juustosiivua ja kolme ohuen ohutta kalkkunaleikettä, muutama pala kuivattua ananasta leffaherkkuna :)

- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥