lauantai 25. tammikuuta 2014

Day 19

Tämän postauksen ja avautumisen myötä (sekä ihanien kommenttien ♥) eilen oli taas paljon parempi fiilis. :) Uimaan menin jo 10:30 ja tunti tuli polskittua. Kotiin päästyäni tein heti perään päivän treenit ja niiden jälkeen olikin kuollut olo. :D Aloin moneen kertaan kirjoittelemaan blogipäivitystä, mutta en päässyt missään vaiheessa kolmatta lausetta pidemmälle, joten pistin homman jäihin (ja illalla kun olin tulossa taas koittamaan joskos kirjottaminen sujuisi, Blogger ei toiminut..). Mitä mieltä te lukijat olette, onko parempi postailla joka päivä vaikka ei niin mitään asiaakaan olisi, vai skipata tyhjät hömpötykset ja postata vähän harvemmin?


Tänään heräsin harvinaisesti 8:45 ilman kellonsoittoa, ihanaa kun sai tehdä jumpat kaikessa rauhassa ja päälle vielä kokkailla hyvän aamiaisen. Sen jälkeen iski kunnon laiskotusolo, taas, ja muutama tunti hujahti ohi ihan vaan sohvalla maaten. Tuossa kuuden aikaan päätin lähteä pienelle happihyppelylle vähän piristymään, mutta matkalla taisi joku liikuntakärpänen puraista, sillä loppumatkasta suunnittelin laittavani kotiin päästyäni CMM-kyykkyhaasteen pyörimään. No, näin tein, mutta siitähän seurasi vaan entistä energisempi olo ja loistava tilaisuus kokeilla HIITiä, mikä on pitkään ollut mielessä mutta ei toimintalistalla. HIIT tulee sanoista High Intensity Interval Training eli suomennettuna korkeatehoista intervallitreeniä. Sen mitä HIITistä olen lukenut, kyseessä on erittäin tehokas ja kovatehoinen harjoitus, rasvanpolttotreeni parhaimmillaan. Päätin ottaa testaukseen Flat Belly Fat Burnerin ja voooooi pojat... Tuollaista treeniä hetkeen tehnytkään! Siis aivan mahtavaa. Ja älyttömän rankkaa. Mutta varmasti tulee tehtyä toistekin!


Nyt tarvisi alkaa tekeen tuolle miehenmurulle suklaakeksejä... Onkohan tällainen houkutusten asettaminen ollenkaan laillista. :D Vaikka täytyy sanoa että noista 'ylimääräisistä' treeneistä tuli niin mahtava olo, ettei tee mieli katsoakaan suklaalevyä päin! :)
- ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥