torstai 1. toukokuuta 2014

Työjuttuja

Hauskaa vappua! Toivottavasti kaikki selvisivät yön riennoista ehjin nahoin kotisohvalle. Mun vappuaattoon kuului eilen kunnon iltalenkki, puoli lasia simaa, kolme jaksoa Gossip Girliä ja erittäin huonot yöunet. Heräsin suunnilleen tunnin välein koko yön ajan, kunnes joskus kuuden maissa kyllästyin moiseen torkkumiseen ja päätin pysyä hereillä. :D Siinä sitten makoilin sängyssä pelaamassa sudokua vielä tunnin ennenkun mies saapui vappukarkeloista kotiin ja täällä sitä jo ollaankin kirjottelemassa (toi ketale sammu keittiön pöydälle...).

Mun on jo pari päivää pitäny kertoo tuosta tulevasta kesästä. En siis ole tehnyt mitään isompia treenisuunnitelmia tai muuta kun en yhtään tiennyt työtilanteesta jne, mutta viime viikon torstaina olin työhaastattelussa Subwayssa ja eilen sitten kirjottamassa työsopparia. Kuullostan varmaankin todella kiittämättömältä sanoessani tämän, mutta toisaalta en olisi yhtään tykännyt sinne paikkaan mennä töihin... :( En siis todellakaan ole mikään ravintola-alan ihminen vaikka tarjoilijan tutkinto plakkarista löytyy ja pikaruokaravintolassa töitä piirun verran yli kolme vuotta tehneenä en usko että tykkään tästä hommasta sen enempää mitä aikaisemmastakaan. Ja niinpä sitten kävikin että puoli tuntia ennen kun piti lähteä sitä sopimusta allekirjottamaan, mulle soitettiin toisesta paikkaa että pääsetkö ensviikon maanantaina työhaastatteluun. Kyllä siinä vaiheessa kysyin kaikilta kohtalon ja työnsaannin jumalilta, miksei sieltä voitu soittaa paria päivää aikaisemmin. :D Noh, toukokuun lopussa alkaa työt Subissa ja maanantaina on se työhaastis Tampereella, ja jos vaan pääsen sinnekin niin paiskin otsa hiessä töitä koko kesän. Sitten kalenteriin pitäisi vielä varata aikaa liikunnalle ja välillä vähän rentoutumisellekin... ja pysyä kaukana niistä Subin leivistä! :D
Tässä on muutenkin tapahtunut vähän kaikenlaista mikä tuntuu vievän ajatukset ja energian pois liikunnasta. Toivottavasti alkaisi pikkuhiljaa asiat rullaamaan vähän paremmin. Onneksi ei ole tämä ailahtelevaisuus tarttunut syömispuolelle kumminkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥