perjantai 9. toukokuuta 2014

Tavoitepäivä lähestyy

Huiii päivät on taas vilissyt hurjaa vauhtia eteenpäin, 22 päivää toukokuuta jäljellä - eli 22 päivää ennen kesätavoitteiden katsausta! Ajattelin pitää jännitystä yllä oikein kunnolla ja jätän kaikki toukokuun punnitukset tekemättä ja nousen vaa'alle seuraavan kerran 31.5. Tässä alkaa itseäkin oikein hirvittää kuinka mahtaa käydä. :D Onneksi mulla on viikko 21 kokonaan vapaata, saa otettua hyvän loppuspurtin. ;)
Kuinka teidän muiden kohdalla on, alkaako se kaivattu kesäkunto olla hommattuna? :)

Koko loppukevät on oikeastaan ollut kunnon stressipesäke, mikä on varmaan näkynyt blogissakin pitkinä pätkinä hiljaisuutta ja tynkäpostauksina. Kauheasti miettimistä töistä ja koulusta ja asioita on saanut juosta hoitamassa ihan hiki hatussa. Onneksi tämä ei ole ulottunut tähän laihdutusprojektiin vaan siinä ollaan menty koko ajan eteenpäin, joskin ehkä vähän hitaasti. Toukokuun jälkeen toivottavasti on vähän enemmän aikaa ja energiaa tälle blogillekin, kun saa kaikki viimeiset koulutehtävät väkerrettyä ja muut ylimääräiset häiriötekijät hoidettua. :) Olen jo vähän tehnyt alustavia tavoitesuunnitelmia kesäksi, mutta niistä kerron lisää vasta kun nuo ekat tavoitteet on katsastettu!

Tällä viikolla olen mennyt liikunnoissakin vähän omia polkujani, eli en ole seurannut kuukausikalenteria oikeastaan ollenkaan. Ajattelin vähän katsastella, kuinka tällainen itse tehty treeniohjelma toimii. Tiistaina oli vatsat + peppu ja lenkki, keskiviikkona vatsat + kädet + selkä ja lenkki, torstaina lepo ja tänään vuorossa vatsat + jalat. Luultavasti jatkan tästä eteenpäinkin itse suunnitelluilla treeneillä. :)

Jotkut ehkä muistavatkin Ripped Pro:t, eli rasvanpolttajat joita mulla oli testikäytössä 40 kapselin purnukka. No, päivät on kuluneet ja kapselit popsittu, ja täytyy sanoa että mulla ei ole niistä oikeastaan mitään sanottavaa. En ole huomannut mitään huimaa eroa tai tulosta, tietysti senttejä on muutama lähtenyt sieltä sun täältä ympäri kroppaa, mutta olen myös liikkunut ja yrittänyt pitää ruokailun oikeissa uomissa - niinpä en oikein tiedä, oliko Rippedillä vaikutusta tuloksiin vai ei. Mieleeni kylläkin tuli mahtoiko 'vika' olla siinä, että söin yhden kapselin päivässä, sillä vaikka netissä oli ohjeistus 1-2/pv, purkin kyljessä lukee 2. Kapselit aiheutti myös närästystä, jos en ottanut niitä välittömästi ennen ruokailua.
 Ajattelin joka tapauksessa joskus tulevaisuudessa tehdä toisen kokeilun ja ostaa purkin rasvanpolttajia ja  ottaa niitä sen 2 per päivä. Olisiko kellään suositella mitään hyviä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥