sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viikko välipunnitukseen!

Heipsan kaikille! Huh, viimeyönä kävi semmonen ukkonen että varmaan pari tuntia makasin sängyssä hereillä kun kokoaika paukkui ja välähteli. Nyt luulisi olevan raikas lenkkisää kun tän postauksen jälkeen lähden juoksentelemaan. :)
Tämä viikko meni oikeastaan ihan päinvastoin mitä suunnittelin, ja liikuntakalenteri ammottaa tyhjyyttään.. Mietin jo, että kehtaanko sitä julkaistakkaan, mutta toisaalta mitäpä siitä hyötyisikään jos pitäisin sen pimennossa. :D Torstaiaamuna oli herätys kello 4:45 ja kotona olin vasta 19:45, ja tuo päivä on verottanut kyllä energiaa oikeastaan koko viikonlopun. Maanantaista alkaa kymmenen päivän työputki, ja alkuun voi kyllä olla vähän hankaluuksia saada treenit ja työt sullottua samalle päivälle, mutta viimeistään ensiviikon jälkeen otan treenit taas etusijalle. Nyt kun on treenimäärä vähentynyt, täytyy myös ottaa nuo ruokailut oikein suurennuslasin alle syynäykseen ja yrittää tiukentaa sitä linjaa (mikä on oikeastaan tosi hyvä sillä herkkuja on taas maisteltu vähän liikaakin).
Myös se ensiviikon välipunnitus on pyörinyt mielessä ja odotan sitä niin innolla, lähinnä sen takia että sen jälkeen saan tehdä uudet tavotteet! :D Hetken jo harkitsin, olisinko pitänyt sen mittauspäivän jo eilen, mutta maltoin mieleni (onneksi, nyt on vielä viikko lisäaikaa :D).


Viikon 21 liikunnat
Ma - Lenkki  36min (4,12 km)
       15 minuutin pepputreeni  35min
Ti -
Ke -
To -
Pe -
La - Lenkki  36min (4,12 km)
       Intense Ab WO  10min
Su - Lenkki  35min (4,12 km)
       Hot Abs WO  12min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥