maanantai 19. toukokuuta 2014

Viime viikko & liikunnat

Ihanaa aurinkoista maanantaita kaikille!
Viime viikko oli yhtä hulinaa kaikkien koulujuttujen viimeistelyiden ja työhommien suunnittelun kanssa. Koulu on nyt kumminkin ainakin tämän kevään osalta ohi, syksyllä katsellaan jatkanko opiskelua vai viekö työelämä mukanaan. Työt alkaa toisessa paikassa torstaina ja toisessa perjantaina, eli nyt mulla on muutama päivä aikaa rentoutua ja kerätä voimia. :)
Viime viikolla..
palautin opettajalle portfolion ja arviointikeskustelussa sain näytöstä ja koko työssäoppimisjaksosta numeroksi parhaimman mahdollisen eli K3! Kiitos vaan vielä ihan mahtaville työkamuille :)
kävin kaverini kanssa katsomassa Elastisen keikan ja oli iihan huuuippu!
haaveilin syksystä ja personal trainerista... tai siis korjaan: en haaveillut syksystä, vaan pt:n saamisesta syksyllä.. ;)
saavutin ensimmäisen juoksutavoitteeni: vakkarilenkilläni on hiekkatieosuus (pituus joku 1,5 km veikkaisin, hölmönä en ole tajunnut sitä mitata) ja eilen jaksoin juosta koko pätkän yhteen menoon. Ei varmaan joidenkin korvaan kuullosta suureltakaan saavutukselta mutta oma aerobinen kuntoni on aina ollut sen verran pohjalukemissa että itse olen oikein tyytyväinen. :)
otin rennosti ja söin vähän (liikaakin) herkkuja, makoilin parvekkeen aurinkotuolissa, katselin Suomen pelejä ja nautin ihanasta auringosta.

Ja hei, blogin 100. postaus alkaa olemaan lähellä! Ajattelin ajoittaa tuon merkittävän virstanpylvään samaan syssyyn kesätavoitteiden julkaisun kanssa, ja kysyisinkin teiltä, onko kellään mitään postaustoiveita? :)



Viikon 20 liikunnat
Ma - Lenkki  33min (4,12 km)
        Sekalainen pikatreeni (mm. vatsat + hauis)  n. 15min
Ti -
Ke - Lenkki  36min (4,12 km)
To - 5 Best & Most Effective Ab Exercises  10min
       15 minuutin pepputreeni  n. 30min
       Lenkki  35min (4,14 km)
Pe - Fat Burner Cardio Warmup  5min
       BB7: Bodacious Back & Sleek Shoulder  17min
       Drive By Inner Thighs Challenge  5min
       BB4: Avesomesauce Arms  15min
       Inner Thigh Clarity Challenge  5min
La -
Su - Lenkki  45min (5,11 km)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥