sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikon liikunnat

Aivot on tainnut koko viikon käydä aika hitaalla, hoksasin vasta äskön että tänäänhän on sunnuntai joten voi laittaa viikon liikunnat julkaisuun. Eilen pidin ylimääräisen lepopäivän ja herkuttelupäivän siihen päälle, tuli syötyä valkosuklaabanaanilastuja, kismettiä, fatzerinaa ja illalla vielä innostuttiin tekemään kotitekoista pizzaa.. :D Ei kaikkein terveellisin lauantai siis ollenkaan. Mutta toisaalta oli ihan kivaa ja rentouttavaa joten en viitsi moista jäädä märehtimään. Kävin myös Citymarketista ostamassa balleriinat joten kesä hei, voit saapua! :) Vähän siellä kenkähyllyjen välissä pohdiskelin ostaisinko saman tien kahdet, ne kun oli tarjouksessa eikä yksillä baltsuilla ikinä pärjää koko kesää, mutta kiikutin kassalle kumminkin vain yhden parin.
Ja nyt kun nämä vaateasiat tuli puheeksi, olen varastoinut kaappiin parit iiiihanat vaaleat farkut (molemmat tarttui mukaan jo silloin 28.3. Tampereen Radiokirppikseltä, jostain syystä olen vaan unohtanut kertoa niistä...) joiden käyttöä odotan ihan täpinöissäni. Molemmat oli ostohetkellä kooltaan 'melko ok' eli menee päälle ja tälläin, mutta vähän nihkeät ja nahkeat. Tässä on siis suuret odotukset ja toiveet että kesään mennessä tuo melko ok vaihtuu täydelliseen istuvuuteen ja voin ottaa ne hyvillä mielin kesäkäyttöön. :D
Onko kellään muulla varastoituneena kaapin pohjalle vaatteita, joiden olisi kesällä tarkoitus olla perfecto jos ne ei sitä ihan vielä ole? :)

Viikon 15 liikunnat
Ma - 5 Best Butt Exercises  10min
        Flat Belly Fat Burner  10min
        PSY Gentleman Challenge  4min
Ti - Flatter My Abs WO  10min
        As Long As You Love Me WO  5min
        Good Time Abs  5min
        BB5: Muffintopless  16min
        Abs All Night  4min
        Lenkki  35min (5,27 km)
Ke -
To - VS Bombshell Butt  12min
        Miley Cyrus Abs  5min
        Lenkki  39min (4,17 km)
Pe - 5 Best Exercises to Flatter your Lower Belly  8min
        5 Best Butt Exercises  10min
        The 5 Best & Most Effective Ab Exercises  11min
        Call Me Maybe Squat  4min
        5 minute Ab Express WO  5min
        Inner Thigh Clarity Challenge  5min
La -
Su - VS Angel Arms  15min
        50 Random Facts WO  12min
        Applause Arms  4min
        ABC Abs  10min
        Lenkki  39min (4,06 km)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥