torstai 10. huhtikuuta 2014

Uutuuksia

Heipsan! Aloittelin kirjotteleen tätä postausta jo töissä, vähän oli tylsä päivä... :D Mutta nyt on hyvä päivä postailla kun kerrankin on jotain asiaa. Elikkäs aamulla suuntasin ennen töitä käymään Lidlissä (tunnustan: jouduin mainoksen uhriksi) hakemaan yhtä juttua, mitä olen havitellut kaauan mutta mitä ei ole mistään löytynyt - ainakaan kohtuuhinnalla.


Elikkäs käsivarteen kiinnitettävää kännykkäpussia! Välillä on tosi ärsyttävää kun lähtee lenkille eikä housuissa ole taskuja puhelimelle ja ainakin mun huppareissa tms. 'lenkkipaidoissa' on aina niin pienet taskut ettei sinne uskalla puhelinta laittaa tai varmasti pullahtaa maahan. Varsinkin kun tällä oli hintaa 2,99 euroa, suosittelen muillekin! Ainoa miinus (muiden ihmisten kannalta) on se, ettei kauhean isoa kapulaa saa tähän pussukkaan tungettua, mutta oma iPhoneni ainakin menee oikein sopevasti. 

Ja koska aikaa oli jäin katselemaan muitakin uusia urheilujuttuja joista pari kotiutinkin vaikka en alunalkaen niin ollutkaan suunnitellut...



Löysin vielä siis urheilurintsikat keskivahvalla tuella sekä -alusshortsit. Olen ollut ihan haltioissani siitä saakka kun ne ensimmäiset urheilurintsikat ostin, ne on niiin paljon mukavemmat päällä kuin tavalliset. Enkä kyllä joutunut pettymään noihinkaan, molemmat vaikutti pikaisen testauksen perusteella ihan superhyviltä! Hintaa oli liiveillä 6,99 ja housuilla 5,99 euroa, eli eivät keventäneet rahapussiakaan älyttömästi.

Ja hei, hoksasin että tänään on 21. päivä sen rasvanpolttajakuurin aloittamisesta, eli puolivälissä mennään. Ainakaan vielä mulla ei oikeastaan niistä ole mitään kommentoitavaa, enkä ole mitään eroa aikaan ennen niiden syömistä huomannut. :D Tosin nyt on yli viikon ollut muutenkin kauhea pöhöolo joten ehkä ensviikolla ollaan viisaampia jahka fiilis normalisoituu... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥