lauantai 26. huhtikuuta 2014

Punnitus & edistyskuvia

Aurinkoista huomenta kaikille! Ihan kyllä käsittämätöntä millainen vaikutus auringonvalolla ihmiseen on, vireystaso pomppaa synkän ja pimeän talven jälkeen nollasta sataan ihan parissa viikossa. Tällästä säätä lisää, kiitos! :)
Mutta sitten vähän tähdellisempään asiaan, eli lauantain punnitukseen! Tää on ehkä jännittävin osuus koko viikossa ja innon ja kauhun sekaisin tuntein odottelen jo keskiviikkona milloin se punnituspäivä oikein tulee... :D

 Lauantai 26.4. 
62,1 kg  -3,4 kg
Vatsa 85,0 cm  -7,5 cm
Oikea reisi 55,5 cm  -3,0 cm 
Vasen reisi 54,7 cm  -3,8 cm
Peppu 95,5 cm  -2,0 cm
Vyötärö (pari cm navan yläpuolelta) 74,0 cm  -2,5 cm
Vyötärö (kapein kohta) 71,0 cm  -2,0 cm
Oikea hauis 26,5 cm  -2,0 cm
Vasen hauis 26,0 cm  -2,0 cm

Ihan tyytyväinen olen ja nuo lukemat ovat hyvät, kilot on ottanut jonkun superspurtin alaspäin! Suunnilleen kuukauden päivät hinuteltiin 63-lukemissa ja nyt parissa viikossa on päästy melkein siihen kuusykköseen, jes! :) Tosin luultavasti näissä lukemissa taas vierähtää tovi ennen seuraavaa edistysharppausta... :D 
Ja sitten sitä kuvamatskua. Pahoittelen joittenkin kuvien huonoa laatua mutta eiköhän noista kaikista jotain selvää saa. 


Eli ensimmäisenä etuprofiilia (onko sellasta sanaa olemassakaan? :D). Vasen kuva on otettu siis aloituspäivänä 7.1. ja oikeanpuoleinen tänään 26.4. Jalkojen asento on myös eri, vasemmassa jalat on harallaan ja oikeassa yhdessä. Vanhasta kuvasta ei kovin selvästi tuota vatsaa erota, mutta aika pallero se oli.. :D 

Sitten sivuprofiilia, vasen kuva otettu 7.1. ja oikea 26.4. Ja näkyykö tuolla mun jalassa LIHAS??! Vai meneekö mun koipi muutenvaan ihan mutkalle? :D 



Reisikuvaa, vasen otettu pari viikkoa aloittamisen jälkeen eli 25.1. ja oikea tänään 26.4. Molemmissa kuvissa jalat on yhdessä, ensimmäisessä ei ole koipien välissä minkäänlaista rakoa mutta tässä uudessa kuvassa menee yhteen vasta tuon punaisen viivan yläpuolella. Tää onkin varmaan yksi huomattavimmista muutoksista mitä on tapahtunut. :) 


Ja viimeiseksi peppuotos, vasen kuva on otettu 7.2. eli kuukausi alottamisen jälkeen ja oikeanpuoleinen tänään 26.4. Jalat on taas erilailla, eli vanhassa kuvassa erillään ja uudessa yhdessä. Mitään kauhean isoa eroa ei kuvissa kyllä näy (ainakaan omaan silmään), jenkkakahvat kyllä vähän on kutistuneet.

Nyt alkaa oleen aikalailla kuukausi siihen mun välitavoitepäivään, eli toivottavasti saisi vieläkin näkyvempiä tuloksia aikaan ennen sitä. :) Varsinkin tota syömispuolta pitäisi alkaa vähän petraamaan loppukirin ajaksi, herkkuja on tullut maisteltua vähän liikaa.. :D Mutta mitäs sanotte, näkyykö teidän silmään kuvissa minkäänlaisia muutoksia? :)

2 kommenttia:

  1. ihan selvästi oot kapeempi!! Huomaa ettet oo enää myöskään "löllö" ja myös vyötärö erottuu selkeemmin :) eikä oo mahaa!! oot jaksanu kyllä tositositosi hyvin, saat olla oikeesti tosi ylpee itestäs! ja mitä hitaammin ne kilot lähtee nii sitä pysyvämpää se tulos yleensä on, joten keep going ;) alloin tammikuussa seuraamaan kesäkuntoon-villityksen seurauksena varmaan kymmentä uutta blogia ja oot AINOO niistä jonka itsekuri on riittäny =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos ihanasta kannustuksesta! ♥ Täytyy myöntää että oon yllättänyt itsenikin tällä kuinka pitkälle oon sitkutellut, mutta kyllä se vaan niin on että ne tulokset motivoi kaikkein parhaiten vaikka niitä tuliskin sitten vähän hitaammalla vauhdilla :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥