torstai 5. kesäkuuta 2014

100. postaus!

Vautsivau, tässä sitä kirjoitellaan blogin sadatta postausta! Valitettavasti mitään erikoista ei ole luvassa, vaan ihan perus kuulumisten päivittelyä. :) Nyt on siis ensimmäiset kuusi työpäivää takana ja tänpäivänen vapaa tuli niin tarpeeseen! Oudokseltaan pitkät ja kiireiset työpäivät ovat kyllä vieneet mehut tästä naisesta ihan kokonaan. Ahkeruus kumminkin palkittiin, sillä eilen pomo kysyi olisinko halukas ottamaan heinäkuun alussa vastaan vuoropäällikön paikan. Ja sehän kelpaa meikäläiselle paremmin kuin hyvin! :D Tuosta ylennyksestä johtuen en viitsinyt kieltäytyä myöskään lauantain työvuorosta, eli kolmen päivän vapaaputki jäikin tähän ja huomiseen. Tänään onkin ladattu akkuja oikein urakalla, aamulenkin jälkeen päivän ohjelmistoon on kuulunut vain Gossip Girl, uuden puhelimen tilaus ja mahdollisten lävistysaikojen tsekkailu (napakoru täältä tullaan ).
Koska kumminkin halusin vähän jotain spessua näinkin merkittävään bloggaukseen, normaalista poiketen olen raapustanut kaikki tämän päivän ruokailut ylös.

Ruokapäiväkirja 5.6.
Aamupala     klo 10:30
- Heti heräämisen jälkeen kolme kuppia maitokahvia (+ sokerit)
- Aamulenkin jälkeen kaurapuuroa + oivariinia ja makeutusainetta
- 1kpl Mega Fat Burner

Lounas     klo 13
- Celsius kiivi & mansikka -juoma
- Savulohisalaatti 250g + kurkkumajoneesi
- 1kpl MFB

- Aino Maitosuklaa -jäätelöä ja maitokahvia

Välipala     klo 16:45
- Diet Pro -suklaapirtelö
- Suklaariisikakku

Päivällinen          klo 18:30
- Omena
- 1kpl MFB

Iltapala     klo 21
- 2 paistettua kananmunaa + kirsikkatomaatteja
- kaakao ja suklaariisikakku

Nyt kun lista on tohon kirjotettu, tuntuu siltä ettei ole kaikkein paras päivä julkistaa ruokapäiväkirjaa. :D Suklaa lukee vähän turhan monessa kohdassa... Ja välipala ja päivällinen on jotenkin mennyt vinksalleen. Ruokailussa on siis vielä enemmän parantamisen varaa mitä liikunnoissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥