keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää

Heippa!

Huh, tuntuipa oudolta avata Blogger älyttömän pitkän ajan jälkeen.
Jos teitä ihania lukijoita vielä siellä ruudun toisella puolella on, niin ei, en joutunut avaruusolioiden kidnappaamaksi tai mitään muutakaan jännää. Tuli vain aika jättää blogi - samoin kuin koko operaatio - pienelle hengähdystauolle. Jotkut ehkä hämärästi muistavat kuinka kesällä ja varsinkin alkusyksystä projektini alkoi etenemään hitaammin ja hitaammin ja maistumaan päivä päivältä vain enemmän puulta. Niinpä päätin keskittää ajatukseni johonkin muuhun ja hautasin kaikki laihdutus-/fitness-/elämäntaparemonttiasiat pois mielestäni.

Pari viikkoa sitten kipinä kumminkin alkoi nuotion uumenissa kytemään uudemman kerran, ja tässä sitä ollaan. :) Tarkallensa 15 päivää sitten aloitin uudestaan pitämään ruokapäiväkirjaa MyFitnessPall-appsin avulla (suosittelen!) ja nyt tuntui oikealta hetkeltä herättää myös blogi päiväuniltaan.

Ihan kaikkea syksyn aikana tapahtunutta en ala tässä ruotimaan, mutta sen verran voin hyvillä mielin kertoa, ettei kumminkaan lähtötilanteeseen olla ajauduttu. Tarkempia paino- ja mittainfoja valitettavasti joudutte odottelemaan (samoin kuin minä itse), sillä tällä hetkellä on meneillään se ei-mittaystävällisin aika kuukaudesta. :D

Mutta eiköhän tästä ole taas hyvä lähteä liikenteeseen! Kuinkas teidän projektit on edenneet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥