sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lauantaipunnitus

Myöhäiset huomenet kaikille! :)
Niinkuin aiemmassa postauksessa lupasin, täältä pesee nykyiset paino- ja mittatiedot. Ajattelin kumminkin ensin vähän virkistää niin teidän kuin omaanikin muistia ja kaivaa arkistojen kätköistä ne lukemat, mihin projekti viimeksi jämähti.

 Perjantai 18.7.2014 
59,9 kg  -5,9 kg
Vatsa 83,5 cm  -9,0 cm
Oikea reisi 54,5 cm  -4,0 cm
Vasen reisi 54,0 cm -4,5 cm
Vyötärö (kapein kohta) 69,0 cm  -3,0cm

Tuolta miinusmerkin jälkeen näkyy siis se, paljonko edistystä on tapahtunut verrattuna koko projektin aloituspäivään, 7.1.2014. Ja jotta voisin pitää jännitystä yllä vielä tovin, en paljasta vieläkään tämän päivän mittoja, vaan karmaisevan näköiset lukemat 3.9. suoritetusta mittauksesta. Tuo on ainokainen päivä, jolloin koko syksynä olen mittanauhaa esiin kaivanut, ja nuo luvut kyllä puhuvat puolestaan siitä, että syksyllä herkuttelu ja laiskottelu pääsivät niskan päälle. Voin tunnustaa, etten aiemmin meinannut näitä edes tuoda julki, mutta tälläin saatte selvemmän kuvan syksyisestä ylämäestä.

 Keskiviikko 3.9.2014 
62,0 kg
Vatsa 85,0 cm
Oikea reisi 56,0 cm
Vasen reisi 55,5 cm

Eli painoa humpsahti takaisin reilut kaksi kiloa ja reisiinkin ilmestyi lisää ympärysmittaa parisen senttiä. Tässä vaiheessa voin vain kiittää sitä pientä ajatusta, joka palautti tämän projektin raiteilleen, sillä tuota vauhtia olisin ollut lähtökuopassa varmaan ennen joulua. Takaisin kuriin ja järjestykseen sain itseni suunnilleen kolmisen viikkoa sitten, entistä varmempana ja 'virheistä' oppineena. Virheillä tarkoitan sitä, että keväällä projektin alussa haukkasin hieman liian ison suupalan nieltäväksi. Ruokailutottumukset menivät täysin uusiksi ja entinen sohvaperuna alkoikin yhtäkkiä liikkumaan vähintään 7 kertaa viikossa. Taktiikka toimi omalla kohdallani hyvin niin kauan kun tuloksia tuli viikottain, mutta mitä pienempiä lukemia mittanauhasta alkoi lähtemään, myös sitä vähemmän kiinnosti käydä salilla tai syödä terveellisesti. 
Tällä kertaa etenen hitaammin, askel askeleelta. Uuden alun sain aikaan pelkästään alkamalla laskemaan kaloreita. En niitäkään mitenkään hullunkiilto silmissä, että "tänään täytyy olla sitten kalorilleen se-ja-se summa eikä yhtään yli", vaan ainoastaan pysyäkseni kohtuullisissa lukemissa. Syksyllä ei meinaan ollut päivääkään, etteikö kalorit olisivat pomppineet yli 2000, ja se on aika iso lukema liikkumattomalle, suht pienelle ihmiselle.
Mutta joo, meinasin ihan luisua sivuraiteille tämän kirjottelun kanssa :D Laitetaan tähän väliin siis eilen otetut mitat!

 Lauantai 22.11.2014 
59,9 kg  -5,6 kg
Vatsa 84,0 cm  -8,5 cm
Oikea reisi 54,0 cm  -4,5 cm
Vasen reisi 54,0 cm  -4,5 cm
Vyötärö (kapein kohta) 68,5 cm  -3,5 cm

Eli ilokseni voin todeta, että projekti jatkuu melkeinpä siitä mihin se syksyllä jäi! :) Suunnitelmana oli rttä olisin tähän samaan postaukseen vielä laittanut uudet tavoitteeni, mutta tähänkin tekstiin tuli sen verran pituutta että taidan jättää ne toiseen kertaan. ;)



3 kommenttia:

  1. Paljonko sulla on pituutta? :) mä saman painoinen ja laihdutan myöskin normaalipainon sisällä! Laihduttanut varmaan 3 vuotta.. Ikinä pääse tavoitteseen:--D jospa nyt... Tsemppiä sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eli pituutta suunnilleen 167cm :) on kyllä itselläkin ollut oikein ikuisuusprojekti tää laihduttaminen.. :D kiitos tsempeistä ja kuin myös ! :)

      Poista
  2. Hups, pituutesi lukikin jo blogissa :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥