lauantai 3. lokakuuta 2015

Liten viikkopunnitus & kuulumisia

Moikka!

Huh, on mennyt niin siivillä tämä viikko ettei ole kerinnyt Bloggeriin päin vilkaisemaankaan. Koulusta pakkautui yllättäen kolmen näytön lisäksi miljoona yritystoiminnan tehtävää, jotka pitää ennen parin viikon päässä häämöttävää valmistumista suorittaa. Niitä on nyt yritetty aivot sauhuten saada tehtyä.
Mulle on myös iskenyt joku syysväsymys, aivan voimat finaalissa, ajatus ei juokse ja välillä tuntuu siltä ettei silmätkään pysy auki. Löytyykö kohtalontovereita? Toisaalta oman kortensa kekoon voi tosiaan aiheuttaa nuo kouluhommat ja muutto mitkä vievät mehuja...

Ja hei, nyt aletaan lähestymään myös Liten puoliväliä! Täytyy sanoa että väsymyksestä huolimatta fiilis on loistava. Nyt on päästy alkukankeuden yli ja homma tuntuu jo ihan rutiininomaiselta. Suurimmaksi yllätykseksi olen kokenut ehkäpä sen, kuinka vähän on tehnyt mieli mitään herkkuja (puhuu entinen suklaaholisti). Enemmänkin on näiden tankkauspäivien välillä kaivannut leipää ja hedelmiä, joista vielä kuukausi sitten koostui varmaan 75% ruokavaliosta. 😄

Vaihdoin myös saliohjelmani kaksijakoisesta kolmijakoiseen ja hieman raskaampaa, joten tällä hetkellä riittää salilla se kolme kertaa viikossa. Tällä viikolla on salikertoja nyt takana kaksi, aerobista ei vielä juuri yhtään (vai lasketaanko muuttolaatikoiden pakkaaminen, kantaminen ja purkaminen aerobiseksi? 😄)

Tosiaan jos en sitä jo kerinnyt mainitsemaan, tänään on tankkauspäiväTätä on odotettu taas kaksi viikkoa. 😄 Huomiseksi voisin taiteilla postauksen cheat dayn herkuista, mutta nyt kihisen jo jännityksestä päästä mittaamaan ja kertomaan teille tämän viikon mitat.

 Lauantai 03.10.2015 
Paino 63,9 kg  -1,9 kg
Vyötärö 78,0 cm  -7,0 cm
Vyötärö (kapein kohta) 72,5 cm  -3,0 cm
Vatsa (isoin kohta) 87,0 cm  -3,5 cm
Peppu 97,0 cm  -3,0 cm
Oikea reisi 57,5 cm  -1,5 cm
Vasen reisi 57,0 cm  -1,5 cm
Rinnanympärys 91,0 cm  -0,00 cm

Suluissa muutos lähtöpäivään 6.9. nähden

Vou, vaikka itse sanonkin niin nyt näyttää kadonneet sentit paljon paremmilta kun viimeviikolla. Taas on motivaatiomittari huipussaan kun näkee vähän mustaa valkoisella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥